Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! jestem nowy wiec prosze o wyrozumialosc :) Moje ukochane bmw to e46 z 2002r z navi 16:9. Dzisiaj probowalem podlaczyc zmieniarke mp3 yatour i jest maly problem poniewaz gdy podlacze ww sprzet to wszystko gra i buczy,ale gdy wylacze stacyjke i wlacze ponownie to juz zmieniarka mp3 jest niewykrywana przez autko:( Trzeba odlaczyc i podlaczyc i znow dziala do momentu wyjecia kluczyka. Wiem ze jeden z kolegow patrix1231mial identyczny problem, ale nie ma z nim kontaktu. Moze ktos mial podobny problem albo chociaz wie jak pomoc?? Z gory wielkie dzieki!!
Opublikowano

A nie możesz zadzwonić do sprzedawcy z tym problemem??

Przecież pewnie będzie wiedział o co chodzi :cool2: :cool2: :cool2:

Są tematy o tym na forum ale rozwiązania też nie znalazłem :cry2: :cry2: :cry2:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
No wlasnie sprzedawca rozklada rece, co prawda podal kilka pomyslow ale zaden nieokazal sie skuteczny. Na koniec zaproponowal wymiane, ale to wydłuża czas do odsluchu muzyki :) Ma ktos jakis pomysl co moze byc przyczyna??
  • 1 rok później...
Opublikowano

witam serdecznie

"" gdy podlacze ww sprzet to wszystko gra i buczy,ale gdy wylacze stacyjke i wlacze ponownie to juz zmieniarka mp3 jest niewykrywana przez autko:( Trzeba odlaczyc i podlaczyc i znow dziala do momentu wyjecia kluczyka, czasami nawet w czasie jazdy protafi zniknąc i nie jest widoczna zmieniarka""

mam taki sam problem w e46 i czy mogłbys kolego powiedziec jak rozwiązałes ten problem

z góry dzieki

czy faktycznie jest to wada samej zmieniarki i nalezy ja reklamować??

pzd