Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano
Bezpieczniki sprawdzałeś?
Opublikowano

Zlosliwa bestia z tego samochodu - akurat jak chcialem jechac do serwisu to wszystko wrocilo do normy :/

Ale mam ogolnie zastrzezenia co do tej niemieckiej jakosci: poza dzisiejszym incydentem to mam jeszcze notorycznie skrzypiacy fotel pasazera + kierunkowskaz boczny, ktory lata tak, ze pewnie za moment wypadnie :roll:

Pozdr

BMW Auto Rawski - NIE POLECAM!!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Zlosliwa bestia z tego samochodu - akurat jak chcialem jechac do serwisu to wszystko wrocilo do normy :/

Ale mam ogolnie zastrzezenia co do tej niemieckiej jakosci: poza dzisiejszym incydentem to mam jeszcze notorycznie skrzypiacy fotel pasazera + kierunkowskaz boczny, ktory lata tak, ze pewnie za moment wypadnie :roll:

Pozdr

Niestety to już nie niemieckie (może z nazwy jeszcze), ale amerykańskie... to tak jak z Apple (designed by Apple in California, assembled in China).

Tak czy inaczej jak bym na Twoim miejscu udał się do serwisu by naprawili te niedoróbki.

Edytowane przez wodzik2

Będziesz Miał Wydatki

http://www.motostat.pl/user_images/40716/icon1.png

BavarianVIN: WODZIKZ68FST

Opublikowano
Ja mam przejechane 250 km (auto 3 dni) i dwa razy wyświetlił mi awarie systemu sygnalizacji ciśnienia w oponach, układu hamulcowego i hamulca ręcznego. Po wyłączeniu auta wraca wszystko do normy. :evil:
Opublikowano
Ja mam przejechane 250 km (auto 3 dni) i dwa razy wyświetlił mi awarie systemu sygnalizacji ciśnienia w oponach, układu hamulcowego i hamulca ręcznego. Po wyłączeniu auta wraca wszystko do normy. :evil:

znam ten ból,też tak miałem,wreszcie wymienili mi jakieś urządzenie sterujące(sorki nie znam się na motoryzacji) i od tej chwili wszystko hula,ale ile mnie to nerwów kosztowało :mad2: szkoda gadać...Jeśli masz to samo a wnioskuję z opisu,że tak jest-moja rada-auto oddaj do serwisu,bo problem będzie wracał jak bumerang :(

Opublikowano
Niestety to już nie niemieckie (może z nazwy jeszcze), ale amerykańskie...

w pełni zgoda,moje poprzednie BMW produkowane w DE zero problemu-wszystkie auta kupowałem nowe ze salonu.Obecna X3 niestety sprawiła mi zawód i to na samym starcie :duh: teraz po usunięciu usterek wszystko jak na razie gra(9600km),ale pozostał dziwny strach,że coś może się wydarzyć,doznanie które było mi obce w poprzednich BMW,ale trudno,przetrwam jeszcze te 4 lata-może już bez usterek :D

Jednak przed następnym zakupem (jeżdżę TYLKO BMW i chcę nadal z tą marką pozostać)poinformuję się gdzie wyprodukowano mój samochód :!:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Niestety to już nie niemieckie (może z nazwy jeszcze), ale amerykańskie...

w pełni zgoda,moje poprzednie BMW produkowane w DE zero problemu-wszystkie auta kupowałem nowe ze salonu.Obecna X3 niestety sprawiła mi zawód i to na samym starcie :duh: teraz po usunięciu usterek wszystko jak na razie gra(9600km),ale pozostał dziwny strach,że coś może się wydarzyć,doznanie które było mi obce w poprzednich BMW,ale trudno,przetrwam jeszcze te 4 lata-może już bez usterek :D

Jednak przed następnym zakupem (jeżdżę TYLKO BMW i chcę nadal z tą marką pozostać)poinformuję się gdzie wyprodukowano mój samochód :!:

Do tego czasu (za 4 lata) jak tak dalej pójdzie to być może żadne BMW nie będzie już produkowane w Niemczech :o

Będziesz Miał Wydatki

http://www.motostat.pl/user_images/40716/icon1.png

BavarianVIN: WODZIKZ68FST

Opublikowano
Do tego czasu (za 4 lata) jak tak dalej pójdzie to być może żadne BMW nie będzie już produkowane w Niemczech :o

Taaaa, X-y beda robic w USA, 1-. 2-. 3-. 4-. 5-. 6- w RPA a 7- w Chinach. :) Tylko i- zaczna w Monachium. A co, nie mozna? :)

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]