Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
BMW Inchcape Motor - oglądałem dziś w TVN Turbo program jak pani odała auto do komisu a komis sprzedał auto bez pieniędzy .Myślałem ze BMW jest to licząca marka ale taki numer!!!!
Opublikowano

Po prostu brak słów na zachowanie ASO :mad2: :mad2:

Odkręcenie rejestracji tylko po wyroku sądowym.Innej możliwości nie ma niestety :mad2:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Omijać Inchcape w Warszawie, chyba przy ul. Prymasa Tysiąclecia, jak widzę na filmie. Spokojnie mozna ich nazwać..... Ciekawe jakie są perspektywy przy kupnie, bo przy sprzedaży już wiemy.
Opublikowano
Z tą Alfą to gościu się połasił na CCC, ale nie wyglądał na zmartwionego ot, ktoś go oszukał na pęczek pietruszki. Natomiast Inchcape zamiast jak najszybciej ratowac honor i twarz, nadal brnie w krowi placek. Dokonali samozagłady, mam nadzieje, że znikną z motoryzacyjnej mapy. Ciekawe co na to BMW Polska.
Opublikowano
Inchcape zamiast jak najszybciej ratowac honor i twarz, nadal brnie w krowi placek. Dokonali samozagłady

:cool2: :cool2: :cool2:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco