Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam,

Ta BMW wydaje mi się być ok na pierwszy rzut oka, co myślicie o niej ?

http://otomoto.pl/bmw-320-nie-przegap-okazji-C24666652.html

Nie przetarta skrzynia biegów, fotel kierowcy też nie, reszty na zdjęciu nie widać, ale chyba bmka zadbana tak mi się wydaje...

Na poczatek mysle ze nie zapoznales sie z regulaminem :duh:

viewtopic.php?f=44&t=72889

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano (edytowane)

Nurek

Za przeproszeniem jeżeli chodzi Ci o regulamin w kwestii KONIECZNEGO umieszczania VIN to jest do dupy bo sprzedawcy nie umieszczają często numeru VIN i trzeba do nich dzwonić, mailować żeby Ci przesłali. A ja chcę po prostu oceny ludzi którzy znają się na BMW i użytkowników żeby "okiem fachowcy" wyłapali to co ja nie wyłapię. Jak mi się ta BMW spodoba i nie ma uwag to od razu do sprzedawcy z numerem VIN wyskoczę(w sumię maila mu napisałem w tej sprawie).

Adalbert

Z kików nie było z kurowa był :D

Edytowane przez morarz
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A może chodzi o to, że ładniej by było tak "e46 320i 2001, Kikół"?

bmw i do oceny to raczej oczywiste..

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nurek

Za przeproszeniem jeżeli chodzi Ci o regulamin w kwestii KONIECZNEGO umieszczania VIN to jest do dupy bo sprzedawcy nie umieszczają często numeru VIN i trzeba do nich dzwonić, mailować żeby Ci przesłali.

do dupy to jest Twój tok myślenia koleżko.

jak za dużo Cię kosztuje telefonowanie i mailowanie to nie zależy za bardzo na zakupie danego egzemplarza.

jakieś minimalne wysiłki przed zakupem trzeba ponieść.

jak chcesz pogadać to dawaj na kozaczek.pl.

wytłumaczę pewien niuans: nie jesteś na forum długo i do tego sam sam i gdy X osób pyta o ten sam samochód to wystarczy żeby po vin poszukał.

a tak trzeba się było produkować z tym samym Y razy.

proste? :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Morarz "Starsi Koledzy" niestety mają rację co do załatwiania vinu, niestety czasami można by było odżałować czas albo 1/2 zł na tela i wyciągnąć podstawowe informacje od sprzedającego.

Trochę skromnie podam przykład swoich tematów z moimi relacjami "oględzinowymi", w których jak Ktoś trafi interesujące go autko to siedząc przed monitorem dowie się raczej wszystkiego o faktycznym stanie technicznym omawianego pojazdu i może "debatować" biorę czy nie :wink: , ALE potrzebne są podstawowe informacje o autku aby je wychwycić.

Osobiście nie kojarzę, tej sztuki:

- taki "seksowny" tyłeczek na pewno by przy-kół moją uwagę :mad2: (osobiście nie lubię takich dokładek);

- lewy przód zderzak coś wisi, ale autko 01r to trzeba :wink: ;

- jeśli przelot faktycznie realny to jestem zaskoczony, bo bym mimo wszystko trochę dodał (ale autko mimo wszystko kupuje się za stan Faktyczny a nie cyferki na liczniku, chociaż wolę prawdziwe 3xx, 4xx, a niech będzie 5xx niż :mrgreen: 0xx albo 1xx).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.