Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie, nie mam wykresu... wystarczy mi doświadczenie ze sprintu z tymi modelami. Ponadto wykresy z hamowni inercyjnych można sobie robić, a i tak nie dadzą w 100% odzwierciedlenia mocy i momentu. Wiarygodność pomiarów na hamowni to temat rzeka, więc nie ma sensu go poruszać, bo każdy ma inne doświadczenia, zakres wiedzy itd :) Pozdrawiam.
  • Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
Bo jeżdżę na modyfikacji BAGORA :wink: Objeżdżam CRy M47N, a M57 nie bardzo mi odchodzą (ale odchodzą)... o to chodziło :wink:

Tak tylko kto jeździ na czyjej modyfikacji nie ma znaczenia.... Oczywiście jeśli wszystkie limitery i dawki są RUSZONE.poprawnie... M57 sprawne oczywiście objedzie m47 ... Tu nie ma dwóch zdań .... W m47 wiele zależy od KONKRETNEGO egzemplarza....

Edytowane przez TC

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
To w takim razie moze nakrec jakis roboczy film jak sie wkreca. Wskazowka prawde nam powie :cool2:

Nie ma sprawy Moby, jak tylko znajdę chwilkę czasu to nagram filmik i wrzucę do tematu.

Opublikowano
Bo jeżdżę na modyfikacji BAGORA :wink: Objeżdżam CRy M47N, a M57 nie bardzo mi odchodzą (ale odchodzą)... o to chodziło :wink:

Tak tylko kto jeździ na czyjej modyfikacji nie ma znaczenia.... Oczywiście jeśli wszystkie limitery i dawki są RUSZONE.poprawnie... M57 sprawne oczywiście objedzie m47 ... Tu nie ma dwóch zdań .... W m47 wiele zależy od KONKRETNEGO egzemplarza....

tc wyslalem ci email, sprawdz poczte.

ps. yoshi takie customowe wtryskiwacze gdzie można obczaic:d? bo tak szukam na necie i nic znaleźć nie mogę:p

Opublikowano
Tak odpisze po południu ... Mam bardzo dobry kontakt z firma która dystrybuje takie wtrysykiwacze z zalatwieniem nie ma problemu ... Koszt ok 34 Funty za sztukę są różne wersję.... Mam też dobry kontakt z osobami które jeżdżą na takich setupach ....

Chiptuning Łódź

Opublikowano
... poza tym jak ktoś chce się bawić w mody HW to nie ma problemu aby ogarnąć to softowo łącznie z innym turbo oraz linearyzacją pod inny czujnik ciśnienia doładowania ....

Chiptuning Łódź