Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będę wydawał złotówki na te fotele podstawowe! Dla mnie najważniejsze jest wyprofilowanie i podparcie pod udo. Czy będą w materiałowe czy alcantara czy pół skóra ( całej skóry nie chcę bo miałem w saab-ie 9-3 sportowe fotele w skórze i latem cierpiałem jak cholera. Mokre plecy)

Poluję i znaleźć nie mogę... :cry:

http://i42.tinypic.com/2u7vjag.jpg
  • Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Szukaj koniecznie z podparciem lędźwiowym, może się wydawać ze ten drobiazg jest ale tak naprawdę mało który komplet na aukcjach ma go. Na ebay sprawdzałeś? Często na ebay.de są okazję które warte są każdego euro centa :D
Lewy pas to nie kółko różańcowe.
Opublikowano

Nie sprawdzałem jeszcze na Ebay-u. Póki co poruszam się po allegro itd. Jakoś zagraniczne aukcje za taką gotówkę mnie trochę dystansują. Płyty ściągałem ze stanów nawet ale takie rzeczy to chyba wolałbym zobaczyć, przymierzyć itd. O pomyłkę wtedy łatwo a później - Kaput itd. :?

:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ale na 196 i tak wyglądała socznie , a po obniżeniu i bez relingów to już wogóle miodzio... eh 196.... :(
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiosna coraz bliżej (ta kalendarzowa bo nad morzem 20cm śniegu :duh: ) więc trzeba było zakupić kilka gadżetów:

zdjęcia póki co przed montażem, czekam aż śnieg odpuści to wrzucę więcej zdjęć ale póki co

http://imageshack.us/a/img109/1704/kierampak.jpg

http://imageshack.us/a/img844/7847/koo313.jpg

http://imageshack.us/a/img542/6830/koo313p.jpg

W najbliższym czasie wpadnie koło 19' 313 performance z oponami Dunlop od BMW Z4, kierownica m-pakiet z której jestem najbardziej zadowolony, ręczny m-pakiet oraz podsufitka czarna która jest rewelacyjna. Czekam jeszcze na śruby zabezpieczające do kół, teleskopy gazowe do tylniej klapy bo już ciężko się otwiera i dalej w planach pozostaje jakiś CHIP na 200-210km... :twisted:

Jeździłem ostatnio seria 1 z 2.0d (184km) i powiem szczerze że byłem zaskoczony jakie to zwinne i szybkie :twisted:

Pozdrawiam :D

Opublikowano
Widzę modyfikacje przeprowadzane hurtowo, nic tylko czekać na lepsza pogodę i założenie wszystkiego co tam nazbierales :cool2:
Opublikowano
Widzę modyfikacje przeprowadzane hurtowo, nic tylko czekać na lepsza pogodę i założenie wszystkiego co tam nazbierales :cool2:

Tak wyszło jakoś że "hurtowo" bo przy okazji kupna ręcznego była w idealnym stanie kierownica to nie wypadało jej kupić i nazbierało się trochę paczek z lutego/marca :8)

Felga konkret no i kiera :cool2:

Ja niemogę sie doczekać Twojej seri 6 na kołach m-power które są też konkretne a przy takim aucie wręcz obowiązkowe :cool2:

Opublikowano

Tak wyszło jakoś że "hurtowo" bo przy okazji kupna ręcznego była w idealnym stanie kierownica to nie wypadało jej kupić :8)

A w takiej sytuacji to oczywiście ze tak :D

Dobrze, ze do kierownicy nie było przy okazji 335, bo tylko miałbys problem ze sprzedażą E91 :D

Opublikowano

:cool2: 313 pięknie usiądzie :clap:

bedziesz musiał pomyśleć o wiekszych tarczach, bo śmiesznie będzie to wyglądać (tak jak u mnie)

sam jestem właśnie na etapie wyboru dużych hebli

czekam na montaż :wink:

Opublikowano

No to zaszalałeś :) Cicho ostatnio siedziałeś a tu BUM ile nowości i to jakich :8)

Gratuluję i z chęcią zobaczę jak się prezentują na samochodzie!!!

Pozdrawiam :wink:

Opublikowano
A w takiej sytuacji to oczywiście ze tak

Dobrze, ze do kierownicy nie było przy okazji 335, bo tylko miałbys problem ze sprzedażą E91

To już chyba by zamiana wchodziła w grę :twisted:

:cool2: 313 pięknie usiądzie :clap:

bedziesz musiał pomyśleć o wiekszych tarczach, bo śmiesznie będzie to wyglądać (tak jak u mnie)

sam jestem właśnie na etapie wyboru dużych hebli

czekam na montaż :wink:

Już szukałem i zastanawiałem się z wersji 330d kupić zaciski tarcze itp i próbować jakoś to złożyć ale myślę że mój mechanik będzie sceptycznie nastawiony do takiej zmiany :)

Pracować trzeba Joozek i kiedy tylko mogę to zaglądam na BKP :D

Opublikowano

Jeździłem ostatnio seria 1 z 2.0d (184km) i powiem szczerze że byłem zaskoczony jakie to zwinne i szybkie :twisted:

Dokładnie seria 1 z 2.0d daje radę, czasem żałuję , że właśnie takiej nie kupiłem (e81 lub e87) bo śmiga to bardzo przyjemnie a po chipie to już wogóle fun :P

Nie wyobrażam sobie dłubanej 123d :PP

Najbliższe mody :cool2: :cool2: :cool2: Czekam na fotorelacje !!

Pozdro

Opublikowano
fajne kółko, mój ulubiony wzór, szkoda że nie występowały jako 18" bo bym na nie polował

Występowały, do serii 1.

Opublikowano
fajne kółko, mój ulubiony wzór, szkoda że nie występowały jako 18" bo bym na nie polował

Występowały, do serii 1.

a w tych 18" 313 z jedynki jakie et ? Siądzie to do e9x Sorki za off

Opublikowano

Występowały, do serii 1.

a w tych 18" 313 z jedynki jakie et ? Siądzie to do e9x Sorki za off

jak sie nie mylę to przód et 49, tył et 52

Opublikowano

na ebay.de jest sporo 18' 313 performance także możesz "polować" :norty: ale dystans koniecznie trzeba by było założyć...

Szczerze to wybierałem między BBS CH-R / BREYTON GTR-S / 313 Performance i wybór padł na 313 bo cena była dość dobra i słyszałem złą opinie o Breyton a CH-R już są na e91 damp21plbe i były bez opon więc wybór był oczywisty :8)

Mody rewelka ;)

Ja już też się nie mogę doczekać założenia letniego ubranka

Chyba już wszyscy mamy dość tej pogody... Ale może niedługo ociepli się i będzie można już letnie buciki założyć :twisted:

Pozdro :)

Opublikowano

Widziałem E91 z 313 18" na żywo na postoju i wyglądało bardzo słusznie ale 19" mimo wszystko lepiej :)

quziec fajne zmiany i tą kierownicę kupiłeś w rewelacyjnym stanie. Podeślij na pw ile i czemu tak mało ;)

Opublikowano
Widziałem E91 z 313 18" na żywo na postoju i wyglądało bardzo słusznie ale 19" mimo wszystko lepiej :)

quziec fajne zmiany i tą kierownicę kupiłeś w rewelacyjnym stanie. Podeślij na pw ile i czemu tak mało ;)

Pw poszło :8) 18' 313 trzeba były by dystans dokupić a wiadomo ze może pojawić sie bicie i to takie ryzyko albo sie uda albo nie...