Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lubie To:

Dlaczego tak sie zachowujesz :mad2: :mad2: :mad2: ? Kolega wrzucił temat do odpowiedniego działu, zgodnie z regulami forum. Ma PRAWO zapytać o to auto, a ty zaraz wyskakujesz juz w dwoch postach z takimi odzywkami... a nie wystarczyloby napisac "Auto zbyt tanie jak na nie zajezdzone e60, więc zostawilbym w spokoju i w tych pieniadzach szukal e39 z konca produkcji" ?. O ile latwiej i bez wysmiewania....

Nie zagladaj nikomu do portfela i nie wysmiewaj jego mozliwosci finansowych.

Co do auta

Przebieg? bo ja wiem... moze byc jeszcze wyzszy ale to tylko moje wrazenie.

Poza tym nie wydaje sie na jakis okropnie zaniedbany. Jaka cena - takie auto.

Biorac pod uwage ze jest dwumas do zrobienia, poprawki lakiernicze, kolo kierownicy do obszycia, zawieszenie do naprawienia.... to przeciez nie jest taka mega okazja. BO z pakietem startowym pewnie na 40k sie skonczy.

Pozdro

Opublikowano
hahahhahahahahaha po co mialby ogladac ktos takiego szrota, ulepa z przystanku, szkoda tylko czasu. hahhah itd......

viewtopic.php?f=19&t=5941&start=2100

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano

Panowie pamiętajcie że cena nie jest wyznacznikiem auta. Auto jest warte tyle ile potencjalny kupujący jest w stanie za nie zapłacić. Sami widzicie co się dzieję na portalach aukcyjnych, mnóstwo e60 i e61 wisi na aukcjach miesiącami a niektóre nawet wisiały ponad rok tylko dlatego że miały zbyt wygórowaną cenę za swój stan techniczny oraz wyposażenie.

Pozdrawiam

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ja jestem chętny zeby ją dla Ciebie obejzec słucham propozycji , z tym ze odrazu mówie ze litania usterek będzie długa bo ja dokładnie sprawdzam :wink:
Opublikowano
Spoko, troche sprzedajacy zepsuł akcje, bo dal do mechanika na wymiane dwumasu i cos tam z tłumikiem niby i cos na wale ;):) stad ta cena i niby za tydzien.... wymiana tych rzeczy to jeden dzien przeciez ;) pewnie wtyski robi itp ;) pocekamy tydzien więc.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Spoko, troche sprzedajacy zepsuł akcje, bo dal do mechanika na wymiane dwumasu i cos tam z tłumikiem niby i cos na wale ;):) stad ta cena i niby za tydzien.... wymiana tych rzeczy to jeden dzien przeciez ;) pewnie wtyski robi itp ;) pocekamy tydzien więc.

Ciekawe czy beda rachunki na nowe częsci czy jednak wlozy uzywane :)