Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przebieg jesli prawdziwy to na wielki +, cena również jeśli to co pisze właściciel jest prawdą, M-Pak dokładany, szkoda że mała navi business..cóż więcej trzeba jechac oglądać....Tylko z drugiej strony dziwi mnie fakt że gość wsadził 8 tys zł pół roku temu i sprzedaje...
Opublikowano
Przebieg jesli prawdziwy to na wielki +, cena również jeśli to co pisze właściciel jest prawdą, M-Pak dokładany, szkoda że mała navi business..cóż więcej trzeba jechac oglądać....Tylko z drugiej strony dziwi mnie fakt że gość wsadził 8 tys zł pół roku temu i sprzedaje...
i zastanawia mnie troszkę fotel kierowcy wygląa średnio. Moja ma prawie 220 000 i fotel jest ładniejszy....no ale niewiadomo kto jeździł autem może gość był znacznych rozmiarów i wtedy nie bede zdziwiony.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Tylko z drugiej strony dziwi mnie fakt że gość wsadził 8 tys zł pół roku temu i sprzedaje...

z mojego doświadczenia, te 8k dolozone to dopoki nie zobacze faktycznie tych nowych rzeczy to napewno w to nie uwieze.

najlepszy byl jeden sporzedaqjacy e46 coupe po lifcie, (wczesniej szukalem czegos takiego tak na marginesie) na dzien dobry wyskoczyl mi z faktura, o ile dobrze pamietam 12 albo 14 tys, praaktycznie nowy samochod, nowe turbo, nowe sprzegglo itd. Ogladam z zewnatrz na poczatek, Tłumnik urwany i zaczep zderzaka tylnego, a sprzedajacy ''nie mam kasy zeby naprawic''. tak wiec do tego to juz zaczalem bardzo sceptycznie podchodzic...

Opublikowano

Coraz bardziej zaczynają podobać mi się te e60 :) :

- fotel kierowcy i boczek faktycznie trochę wysiedziany;

- nie jestem pewien czy przypadkiem gałka zmiany biegów nie jest dokładana.

Wymienione części hm ............ :cool2: , obowiązkowo fotki faktur na zachętę i ewentualnie na oględziny :wink: .