Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Coś koleś niezdecydowany. Na autotraderze ma przebieg 245 tysięcy oryginał nie cofany, a na allegro jest 170 tysięcy oryginał nie cofany od księdza
Prospekty, broszury, cenniki BMW - KLIK
Opublikowano
W zależności z jakiego ogłoszenia klient zadzwoni to szybciutko na przebieg pojadą :lol: :lol: :lol:
Opublikowano
Przebieg pewnie był na tyle duży, że oryginalna kierownica go nie wytrzymała.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano

Panowie mimo podejrzanej ceny jak za 04r to autko nie wygląda źle .........:

- ster faktycznie ma za sobą najlepsze lata, ale "dramatu" nie ma;

- tylny zderzak z prawej strony nieznacznie odstaje.

P.S. Krzysiek wydaje mi się, że ster M-Pakietowy można było domówić ........do zamówienia :mrgreen: .

Opublikowano
Poza tym, czy "w pełni na umyśle" sprzedawca - kombinator dorzucił by do autka ster M-Pakietowy zamiast zwykłej sportowej kierownicy :wink: .
Opublikowano
Musiałbyś rozwinąć definicje "w pełni na umyśle" :mrgreen:

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Opublikowano
Mogłem napisać wprawny ekonomista znający różnice w cenie miedzy sportową a m-pakietową kierownicą :wink: .
Opublikowano
A może po prostu zakładali to co akurat znaleźli na szrocie :)

Freude am fahren

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Albo poprzedni właściciel wymienił ze względów użytkowych/estetycznych, bo jest zdecydowanie przyjemniejsza w użytkowaniu :P albo taka wyszła z fabryki :roll:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

maniek21112 święte słowa co do ergonomii tego steru, bo moja Bumka również dostała taki prezent :wink: .

Panowie wymyślimy coś jeszcze o autku, czy pozostają tylko oględziny na żywo ............. :roll: .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.