Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Felgi to rzecz gustu ja w swojej e32 mam od MPower 18' i się świetnie prezentują z lakierem.

Co do xsenonów, to mógł założyć z przetwornicami - nie wiem do końca czy to jest legalne, ale wiele straszych samochodów jeździ.

Kiedyś byłem w salonie (miałem Mondeo) pytałem jaki koszt założenia xsenonów to powiedział, że to się nie opłaca. Nowe lampy, ingernecja w zwieszenie samopoziomowanie, spryskiwacze przerobka zderzaka, dołożenie zbiorcznika itd. Koszt około 6-8k pln.

Poza tym sprytnie zrobione zdjęcia, nie widać czy kierownica i skóry wyświechtane ale do przebiegu dołóż 150kkm.

Opublikowano

Wizualnie z oddali autko bardzo ładne ;) :

- szkoda, że fotograf bliżej nie podszedł cykając fotki :arrow: obstawiam, że wnętrze jest zmęczone;

- jeśli xenon to na pewno Hid jest wsadzony, a z tym ogólnie to więcej problemu jest niż korzyści ( jest na nie jeśli chodzi o takie przeróbki);

- zastanawia mnie czemu grill jest cały w chromie, z którym według mnie "zgryzą się" listwy okienne .

Felgi jeśli są ok to zawsze można sprzedać i kupić coś bardziej na możliwości autka :wink: .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam.

Co sądzicie o tym egzemplarzu:

http://otomoto.pl/bmw-318-coupe-alu-18-m-xenon-skora-C24634059.html

trochę przerażają mnie te felgi przy tym silniku.

I jeszcze jedno. Gościu pisze że ma xenony ale nie widzę spryskiwaczy reflektorów. Czy to prawidłowe?? Z reguły widziałem spryski przy xenonach.

No i kiedy VIN się pojawi w tytule??? :P

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
chromowany grill nie pasuje w niej... z czego co ja się orientuje to powinien być czarny, ale to szczegół. Co do ksenonów to powinien mieć spryskiwacze, więc wygląda na to że ksenony sam zakładał. Ogólnie autko prezentuje się ładnie, ale trzeba je obejrzeć by ocenić:) W każdym razie jak miałbyś go kupić to proponował bym założyć spryskiwacze na ksenony bo to musi być:)
Opublikowano

a ja ze swojej strony

lampy bez soczewki i chromowany gril raczej nie ori no i troche golas. dokladne zdejcia rozwija watpliwosci.

ONLY BMW...!!!

ex:

e21 318i

e28 524td

e39 523i

e39 530d

jest:

e36 316i

e39 540i

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No to zamykam. Jak dostaniesz VIN to pisz na PW i odblokuje :norty:

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.