Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Co sądzicie o tej BMW ?

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-320i-uetersen/160512307.html?lang=de&pageNumber=4&__lp=17&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=7%2C8%2C9%2C10%2C11%2C12%2C13%2C14%2C15%2C56&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=110&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=146&maxPowerAsArray=KW&minPrice=2000&maxPrice=7001&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&colors=BLACK&categories=Limousine&doorCount=FOUR_OR_FIVE

Chciałbym do 6000 euro sprowadzić BMW (oczywiście przed negocjacją bo mam nadzieję że sprzedawca opuści trochę z ceny) jak euro zejdzie około 4 zł... Możecie mi ktoś dokładnie napisać ten kto sprowadzała ile to by wszystko kosztowało (paliwo, papiery itp.) i ciągle opłata recyklingowa (haracz dla państwa) ciągle jest ?? Bo według mnie to nie jest zgodne z prawem i dlaczego jeszcze tym się unia nie zajęła ???

Z góry dziękuje za odpowiedź.

Opublikowano
Oplata nadal jest. Jakbys mial to auto oplacic jak bozia nakazala to przy cenie 5500 euro oplat zaplacisz lacznie prawie 5500 zl. Da sie oczywiscie zrobic to taniej przy zadeklarowaniu nizszej wartosci (choc bez przesady, celnicy bazuja na InfoExpercie), ale akcyza dla tego silnika to 18,6 proc. Wyjdzie drogo jak na nieladnie stuningowane stare e46 z tureckich łapek.
Opublikowano (edytowane)
A skąd wiesz że z tureckich ? Moja cena zawęża się do 5000 euro jak opłaty tyle wyjdą... Edytowane przez morarz
Opublikowano

gdyby miał ważny przegląd , ale stan techniczny napewno to wyklucza-turkey i sprawa jasna.. :mad2:

szukaj aut z ważnym przeglądem tzw /hu i au/ czyli techniczny i spaliny/ co 2 lata/ i proś o zaświadczenia z derkra ,kus i wiele innych.

Opublikowano
Auto bez książki serwisowej ,napewno to jakiś Arab lub Turek ,napisz mu maila a zobaczysz co odpisze.
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.