Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Co sądzicie o tym samochodzie ?

http://moto.allegro.pl/czarne-bmw-320d-e46-zadbana-zero-wkladu-i2403577349.html

I dlaczego w wielu BMW jest taka kierownica jak w powyższym ogłoszeniu a w innych jest taka jak poniżej, która jest oryginalna (dodam, że ta na dole bardziej mi się podoba) a w niektórych jest jeszcze kierownica z dołu jakby przepołowiona jak w ostatnim linku ?

http://otomoto.pl/bmw-320-e46-320i-C24508311.html

http://otomoto.pl/bmw-320-m-paket-C23894586.html

Opublikowano
hmm z jednej strony sprzedawca napisał, że auto bez wiejskiego tuningu, a ja widzę niebieskawe pokrowce, nieoryginalną gałkę, jakąś nakładkę na desce. Jeżeli jesteś nim zainteresowany to poproś o dodatkowe kilkadziesiąt dokładnych zdjęć auta (bez pokrowców na fotelach, w dobrym świetle itp), jeżeli ten egzemplarez naprawdę jest taki zadbany to sprzedawca z pewnością bez problemu wykona takie zdjęcia (przynajmniej ja tak zawsze robię przy sprzedaży). Kierownica to najzwyklejszy podstawowy skórzany model do e46 :cool2: W linku nr 2 jest kierownica sportowa multifunkcyjna stosowana do bodajże 2000r, natomiast w linku nr 3 jest kierownica sportowa stosowana od bodajże 2000r :wink:
Opublikowano
dzięki Johnny Bravo zainteresowany to nie bardzo nią jestem bo właśnie gałka inna itp, tylko bardziej właśnie chodziło mi o te kierownice.
Opublikowano
NIe ma za co, wcale nie twierdzę że masz go skreślać. Gałkę wymienisz za niewielkie pieniądze, zapaszek i nakładkę na deskę do śmietnika, a pod pokrowcami może są świeżutkie fotele. Z zewnątrz wygląda ok, ma fabryczne ksenony, czarny lakier+białe kierunki :cool2: Ciekawe jak z przebiegiem, czy są jakieś papiery itp, bo wcale nie wykluczone że ktoś nim sobie po mieście brykał stąd taki mały przelot. Różnie bywa :wink:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Łaj???

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
f*** pomyłka nie do tego tematu napisałem że to auto odpada... my bad.
Opublikowano

Ten przemadrzaly sprzedawca z 1 ogłoszenia napewno ma 186 tys km :duh: juz to widzę .

Jak ma takie piękne fotele to po co założył dupate pokrowce?

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

chłopcze najpierw VIN i dopiero pogadamy.

i poczytaj dalej regulamin 1auto=1temat :nienie:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.