Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam moze na czas euro mógłby ktos wstawic sonde kto na jaka druzyne typuje na mistrza lub w danym meczu inne fora motoryzacyjne widze ze takie sondy takze robią :) Jeżeli chodzi o mnie to ja od zawsze jestem za niemcami ;P i oczywiscie typuje ich na mistrza europy czekam na wasze typy :) a co do grupy w której jest polska to obstawiam remis lub wygrana z grecja , przegrana z rosją i remis z czechami czyli szznasa na wyjscie z grupy jest :)
Opublikowano
Szkoda że nie wygraliśmy. To byłaby dobra nauczka dla tych przemądrzałych buców. Niestety nie mamy żadnej koncepcji w grze na polu karnym. Są przecież Brożek Grosicki, a Smudas zostawił w przodzie samego Lewandowskiego. Przecież go zamęczy. Ale dobre i to :cool2:
Opublikowano

Lewandowski to powinien być dzisiaj pierwszy zmieniony, bo nie robił nic. W Borussi to gania 90min a tutaj biedaczek strasznie umęczony, nie wiem dlaczego go Smuda nie ściągnął z boiska.

A na mistrza typuję Brazylię :mrgreen:

http://www.ermail.pl/images/linkbanners/eRmailBannerSmall2.jpg">

Opublikowano
Jak mógł pograć jak wszystkie długie piłki były na niego, a on sam i pięciu ruskich. Dla mnie jedynym, który po raz drugi popełnia ten sam błąd, jest Smuda. Nigdy zresztą nie był dobrym trenerem, piłkarzem mniej niż miernym. Jego taktyka i decyzje personalne na boisku, są nie do końca zrozumiałe.
Opublikowano
No panowie w sobote sie będzie działo mam przczucia ze jakis karny wpadanie dla polaków podyktowany przez sedziego :P nie wiem czemu ale takie mam przeczucie najlepszy scenarisz 90 minuta przy wyniuku 0:0 i karny (któego trzeba strzelic oczywscie) !!!
Opublikowano
Za wszystkie zadymy przed meczem, odpowiedzialne sa władze Warszawy z tą pseudo-prezydent Gronkiewicz-Waltz za to, że zezwoliła na przemarsz Rosjan. Przecież każdy zdrowy psychicznie człowiek wiedział od momentu kiedy było losowanie grup, że dojdzie do zadymy.
Opublikowano
Mogę zrozumieć 0-0 1-1 2-2, ale 0-1 z Czechami? którzy w ogóle nie potrafili kopnąć piłki, my tym bardziej? Największ kompromitacja XXI wieku. Między innymi zarabiam w Czechach, dzwonił do mnie brat, tylu facków to nie widział przez całe życie. Najgorsze dni w całym moim życiu. Po raz pierwszy napiłem się wódki z gwinta, nadal jestem trzeżwy :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Smuda za bardzo sie przywiązuje do zawodników. Nie mogę pojąć co robi Obraniak w tej drużynie. W każdym meczy był totalnie bezużyteczny, praktycznie graliśmy 10 na 11tu. Z kolei o dziwo zrezygnował ze Szczęsnego, co wg mnie było bezsensem. Tytoń to solidny bramkarz ale bardzo bojaźliwy na przedpolu i na pewno nie ma tego geniuszu i refleksu jaki ma Wojtek. Szpakowski oczywiście podniecał się interwencjami Tytonia, ale prawda jest taka, że miał wiele szczęścia gdyż trafiali prosto w niego a raz dupę uratował mu Perquis. Stoi w bramce jak przywiązany do niej i tak samo straciliśmy gola z Ruskimi.
  • Moderatorzy
Opublikowano (edytowane)

Nie ma się co czepiać Smudy.Po prostu nasza piłka grana jest słabo i to nie od dziś czy wczoraj tylko od 20 lat.I teraz szuka się dziury w całym.

Na mecze przede wszystkim zawodnicy byli kondycyjnie nie przygotowani,szczególnie w meczu z Czechami gdzie byliśmy skopani,pokaleczeni przez CCCP ( :mrgreen: ).

Smuda zapadł mi w pamięci przede wszystkim jako super trener Łódzkiego Widzewa sezony 94-95,95-96,96-97.(2 miejsce,a potem 2 razy tytuł Mistrza Polski) jak również nie złe mecze w Champions League.Nigdy nie zapomnę ostatniego meczu w LM z Borussią Dortmund 2:2(ząb za ząb).Mistrzostwo Polski w sezonie 97-98 z Wisłą Kraków,niestety z europejskich rozgrywek została wykluczona przez UEFA.We wrześniu 1999, mimo udanego startu w nowym sezonie, po zaledwie jednej porażce, Smuda został chamsko zwolniony.Smuda przez pewien czas był również szkoleniowcem Piotrcovii Piotrków Trybunalski oraz cypryjskiej Omonii Nikozja.Od 2004 ponownie prowadził drużyny w polskiej ekstraklasie. Przyczynił się do utrzymania w ekstraklasie Odry Wodzisław Śląski. Ostatecznie prowadzona przez niego Odra wygrała dwumecz barażowy i utrzymała się w Ekstraklasie. Rok później po przejściu do Zagłębia Lubin zajął z nim 3. miejsce, zdobywając możliwość gry w Pucharze UEFA.W maju 2006 objął funkcję trenera Lecha Poznań. W pierwszym sezonie pracy zdobył z klubem 6., a rok później 4. miejsce w lidze. Po zakończeniu sezonu 2007/2008 klub grał w Pucharze UEFA. Drużyna Smudy wyeliminowała kolejno Khazar Lenkoran, Grasshoppers Zurych oraz Austrię Wiedeń i awansowała do fazy grupowej. Tam Lech nie dał się pokonać teoretycznie mocniejszym drużynom AS Nancy (2:2) i Deportivo La Coruña (1:1), a po wygranym wyjazdowym meczu z Feyenoordem Rotterdam (1:0) zajął 3. miejsce w grupie i awansował do 1/16 finału Pucharu UEFA. Lech Poznań jest pierwszą polską drużyną, która awansowała do tej fazy turnieju po wprowadzeniu rozgrywek grupowych. W 2009 sięgnął po swój pierwszy w karierze Puchar Polski, po zwycięstwie Lecha z Ruchem Chorzów w finale na Stadionie Śląskim (1:0). Sezon 2008/2009 Lech zakończył zajęciem trzeciego miejsca w Ekstraklasie.

To waszym zdaniem jest

sabotażysta

Nie było jeszcze takiego trenera w Polskiej piłce,nawet Kasperczak wypada blado.

Na rzeczy nie możliwe trzeba poczekać,ale cudów nie wymagajmy.

Bo samym trenerem się nie gra.

Za to wielkie brawa dla naszych siatkarzy.Przypomnę, że kiedy mieli chwilowy kryzys też już "psy na nich wieszano".To samo było z Małyszem.

Niestety tak to jest w naszym kraju jak ktoś jest dobry to jest och i ach,a jak się coś nie uda to się go miesza z błotem.

Euro jak się zaczęło tak się skończy.A po euro zostaną nam same DŁUGI.

Edytowane przez CICHY525
ec2Wze6.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tylko w ramach sprostowania. Smuda z Widzewem zdobył dwa tytuły mistrzowskie nie trzy.
  • Moderatorzy
Opublikowano

No już poprawiłem tak na szybko pisałem,że wliczyłem w Widzewa krakowską Wisłę :wink: .

Teraz dopiero zobaczyłem,że kolega z miasta Łodzi.Swego czasu łódzkie drużyny były bardzo mocne zarówno Widzew(popierany przez klub naszej Petrochemii późniejszej Wisły Płock) jak i ŁKS.Ale jak zwykle urzędasy musiały rozp....ić to co dobre.

Pozdrawiam.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Rzeczywiście nie ma co teraz szat rozdzierać. Mój post był bardzo impulsywny, ale zostałem wprowadzony w stan.... no nie będę pisał jaki. Następnym razem, gdyby Smuda został dalej trenerem :mrgreen: to na MS w Brazylii powinien zabrać 13 a nie 23 zawodników. Przy kontuzjach innych zawodników powinien sam wchodzić na boisko, chociaż piłkarzem był kiepskim. Grał chyba jako obrońca, bramki też nie strzelił, nie wiem czy w swojej karierze był na polu karnym przeciwnika, ale..... co tam. Najważniejsze jest teraz to, że mistrzostwa są bardzo dobrze zorganizowane. Wielu przyjezdnych myślało do tej pory, że Polska to step po którym biegają dinozaury. Teraz miło jest słyszeć z ust zagranicznych kibiców, że wszystko jest nawet lepsze niż u nich. To miły przekaz i myślę, że ME na zawsze zmienią ten stereotyp postrzegania Polski nie tylko w Europie. Nie udało nam się nic zwojować na płaszczyznie sportowej, ale wydaje mi się, że zyskaliśmy coś więcej. Pełen szacun dla Greków :cool2: nie są faworytem, ale na nich przelałem swoje kibicowanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sorry, ale szacun dla drużyny, która wszystkie bramki zdobyła przypadkiem??? Weż, nie rób sobie jaj.. :) To kpina losu, że oni awansowali dalej. ;)
Opublikowano
Sorry, ale szacun dla drużyny, która wszystkie bramki zdobyła przypadkiem??? Weż, nie rób sobie jaj.. :) To kpina losu, że oni awansowali dalej. ;)

Wychodzą na boisko dwie drużyny i każda chce wygrać. Cała reszta to jeden wielki przypadek. Dziwne, że nas to nie spotkało, bo pewnie byś tej prawidłowości nie zauważył.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jaki przypadek? Niemcy albo Hiszpanie zajęli pierwsze miejsce w grupie przypadkiem? Wg mnie po prostu Grecy nie zasłużyli na ten awans i tyle. Oczywiście można mówić, że bramka prawie zawsze wynika z błędu przeciwnika, ale u Greków to już było przegięcie. :) Mam nadzieję, że Niemcy ich zmiażdżą i wręcz upokorzą bo na nic więcej Grecy nie zasłużyli w mojej opinii.