Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam . Jestem tutaj nowy wiec prosze o wyrozumialosc jesli pisze w zlym dziale prosze o przeniesienie, przepraszam za problemy Administracje ;/

Przejde do sedna sprawy a mianowicie poszukuje bmw e46 2.0 B lub disel 1999-2001 w tym roczniku. Czytalem rozne opinie na temat tego samochodu i wy wynioskowalem ze jest gdzien uwagi , tak wiec jestem zainteresowany kupnem tej marki , aktualnie jezdze oplem jesli chodzi o eksploatacje starego opla to nie jest drogi w utrzymaniu :) ale mniejsza z tym wiec , chce prosic was drodzy klubowicze o pomoc w wyborze na co patrzec , i na co zworcic szczegolnie uwage w tym roczniku . Jakis ogromnych kokosow nie zarabiam tak wiec budzet ktorym dysponuje to 13 000 tys Podkreslam Sprowadzony oplaty Druga Sprawa czyli po krotce leko ponad 3 000 euro . I koncowe pytanie , czy kupie za te pieniadze cos przyzwoitego czy tez porwalem sie z motyką na księżyc ? Moze ktos ma do sprzedania z checia zobacze fotki itp.

Prosze o konkretne odpowiedzi bo jesli nie to po prostu dam sobie spokoj i bede szukal czegos w tym budżecie na wiecej mnie nie stac :)

Edytowane przez boT
Opublikowano

za 13 tys to jedz chlopie na wakacje np Malediwy wspomnienia bedziesz mial na cale zycie i to pozytywne a nie top kasy w trupa Diesla bo napewno dlugo tym nie pojezdzisz :cool2: \

za 13 tys to inne forum lub E36 :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

BoT niestety za 13 tyś Kupisz autko raczej na pewno w systemie ratalnym :arrow: połowa teraz a druga troszeczkę ;) później.

Siedząc wygodnie przed monitorem możemy spokojnie powymyślać, że w tej cenie to niestety lipa ale jest bardzo mała szansa, że trafisz od razu coś wartego uwagi (raczej kompletny golasek z najmniejszym silnikiem), stracisz czas, $ na dojazd/oględziny i nic z tego nie wyniknie.

Dozbieraj fundusze, co niestety w naszych krajowych realiach nie jest łatwą sprawą, albo inna marka ............... tylko bądź świadomy, że z pozostałymi markami również nie jest tak kolorowo (ciężko trafić na egzemplarz wart dalszego inwestowania ...........).

Powodzenia :wink:

Opublikowano
O świeżo sprowadzonym z zagranicy to tym bardziej zapomnij. Kurs Euro, opłaty, koszty rejestracji i co zostaje? Za 2 tys. Euro nie kupisz e46. Jeśli to koniecznie ma być BMW to powyżej e36 nawet nie sięgaj (a i to bez gwarancji).

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano

Za 20 tys idzie kupić ładna BMW Max 2001 gola lub w skorach 1999 lub 2000 :cool2:

Ale szukaj auta z książka serwisowa i potwierdzonym przebiegiem w aso :cool2:

Zapomnij o 328 i 330 bo te są o 20% droższe .

I przebiegi średnio 250 tys km ,uwierz mi ze można trafić na zadbane e46 w te kwocie .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Zauważ, że kolega ma raptem 13 tys. złotych. Przynajmniej ja tak zrozumiałem.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Ok , troszke zle strescilem swoje pytanie ,bo interesuje mnie sprowadzony samochod nie jezdzony wytluczone rozkalatany na naszych drogach , tylko sprowadzony . Zaczerpnalem panowie troszke odpowiedzi z waszej strony i dziekuje za wszystko mile pozdrawiam . Bede lukal do tematu moze ktos cos jeszcze doda i napisze od siebie :)
Opublikowano
Ok , troszke zle strescilem swoje pytanie ,bo interesuje mnie sprowadzony samochod nie jezdzony wytluczone rozkalatany na naszych drogach , tylko sprowadzony . Zaczerpnalem panowie troszke odpowiedzi z waszej strony i dziekuje za wszystko mile pozdrawiam . Bede lukal do tematu moze ktos cos jeszcze doda i napisze od siebie :)

Jeżeli chodzi tylko o zawieszenie to jest to najmniejszy problem, a własciwie żaden. Jak przeglądasz forum to pewnie wiesz, że problem jest większy i leży gdzie indziej.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam . Jestem tutaj nowy wiec prosze o wyrozumialosc jesli pisze w zlym dziale prosze o przeniesienie, przepraszam za problemy Administracje ;/

Na początek zapoznaj się z regulaminem forum. Jedno auto=jeden wątek

viewtopic.php?f=44&t=72889

pozdrawiam

Paweł