Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

właściciel jest na forum.

wygląda ciekawie, cena dobra

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wydaje mi sie ze kiera jest obszywana.
Opublikowano

Gałka zmiany biegów i mieszek również chyba obszywany, niestety pewny nie jestem (nie mam oka do niuansików w E60 jeszcze :wink: ).

Wizualnie robi robotę :cool2: .

Co do obszywania niektórych elementów w autko to "kij ma dwa końce":

a) estecie nawet nieznacznie wyślizgana skóra nie będzie już odpowiadać i da do obszycia;

b) cwaniaczek :wink: , będzie chciał ukryć faktyczne km autka i "dopieści".

Opublikowano

Wyposażenie

Dane pojazdu

Art. Wartość

Numer podwozia WBANC71070B147857

Kod typu NC71

Typ 530D (EUR)

Typoszereg E E60 ()

Seria 5

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M57/TU

Pojemność skokowa 3.00

Moc 160

Napęd HECK

Skrzynia biegów AUT

Kolor BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Tapicerka LEDER DAKOTA/SCHWARZ (LCSW)

Data prod. 2003-06-04

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S169A ABGASNORM EU3 Redukcja spalin EU 3

S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatyczna skrzynia biegów

S216A SERVOTRONIC Wspomaganie układu kier. Servotronic

S229A DYNAMIC DRIVE Dynamic Drive

S261A SEITENAIRBAG FUER FONDPASSAGIERE Poduszka bocz. pasaż. na tyln. siedz.

S300A NOTRAD Koło dojazdowe

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S415A SONNENSCHUTZROLLO FUER HECKSCHEIBE Roleta przeciwsłoneczna tylna

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S488A LORDOSENSTUETZE FAHRER/BEIFAHRER Podparcie lędźwi kierowcy i pasażera

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S524A ADAPTIVES KURVENLICHT Adaptacyjne doświetlanie zakrętów

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S589A LM RAEDER STERNSP.122 MIT NOTLAUF. Obr. BMW, st. le. spr. gw. 122

S606A NAVIGATIONSSYSTEM BUSINESS System nawigacji Business

S640A AUTOTELEFONVORBEREITUNG Instalacja pod montaż tel. uniwers.

S677A HIFI SYSTEM PROFESSIONAL System HiFi Professional DSP

S694A CD-WECHSLER VORBEREITUNG Instalacja zmieniarki BMW na 6 CD

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

S850A ZUSAETZL. TANKFUELLUNG EXPORT Dodatkowe napełnienie zbiorn. na eksport

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Bordliteratur deutsch

S984A KODIERUNG WARTUNGSINTERVALL Kodowanie częstotliwości przeglądów

S999A AUFTRAGSSTEUERUNG HEA Zarządzanie zleceniami HEA

Wyposażenie seryjne

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

a i ten przedni zderzak ma dziure na kamere a kamery nie ma czyzby od innego auta ? heheh

Opublikowano

Mi się ten samochód nie podoba. Przekreśla go tekst chociażby taki jak: Oryginalny M-Pakiet.

Po za tym ten przedni zderzak przygotowany do ACC :mad2:

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mi się ten samochód nie podoba. Przekreśla go tekst chociażby taki jak: Oryginalny M-Pakiet.

Po za tym ten przedni zderzak przygotowany do ACC :mad2:

Orginalny to on moze i jest,ale orginalnie nie bylo go na aucie :D .

Opublikowano
ja nie wiem czy bym pchał się w auto z DD ... zderzak raczej na pewno nie od tego auta :)

DD? troche nie rozumie co tzn?

A odnosnie tego zderzaka przedniego co kolega napisal o dziurze na kamere bez kamery, to czy nawet jak cos to ta dziura nie powinna byc po stronie kierowcy??? Patrzac na inne egzemplarze to all maja po lewej stronie:)

Opublikowano
Ta dziura jest od aktywnego tempomatu. Jest po wlasciwej stronie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

też nie pchałbym się w dynamic drive.

ale za to nie ma DPFa

ładna jest. jeśli przebieg jest ori i nie jest lana to chyba warta (weź dołoż choćby zderzaki m-pakietowe, to nie 5zł)

Opublikowano
Bo na forum są też ściemniacze ;), choć ten napisał w ogłoszeniu, że auto z grudnia 2003.

Opublikowano

haha, masz rację :D

Być może tę datę ma wpisaną w Briefie. Podobno czasami występują małe niezgodności z rozkodowanym VINem i tym co jest w Briefie niemieckim. Choć tutaj jest wielka rozbieżność ;)

Opublikowano

ale za to nie ma DPFa

ładna jest. jeśli przebieg jest ori i nie jest lana to chyba warta (weź dołoż choćby zderzaki m-pakietowe, to nie 5zł)

a co takiego zlego jest wtym Dynamic-drive??? ze nikt by tego nie chcial?:)

a i czy wszystkie 530 maja taki ''gadzecik'':)

Opublikowano

ale za to nie ma DPFa

a co takiego zlego jest wtym Dynamic-drive??? ze nikt by tego nie chcial?:)

a i czy wszystkie 530 maja taki ''gadzecik'':)

wymiana maglownicy sporo kosztuje :) przy kupnie nowego auta to ok , ale w używanym nie ...

Kamil
Opublikowano
No i nie wiem czy wspominał wam, że obmalowana na około, bo podobno lakier był porysowany.
Opublikowano

to w e60 530d nie było tak, że końcówki wydechu skierowane w dół (jak to starszych dieslach) to auto bez dpf'u,

a gdy końcowka w poziomie (jak w benzyniakach) to jest dpf ??

i piszę o tym jak wychodziły z fabryki, bo potem to wiadomo :)

życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem ;)
Opublikowano
Dobre :lol:

co takiego dobrego?? szkoda że właśnie najwięcej telefonów jest właśnie od ludzi kompletnie nie zainteresowanych kupnem tylko wypytaniem o wszystko żeby później snuć na forum teorie spiskowe, po co komuś zawracać głowę zbędnymi pytaniami jeżeli i tak nie chcesz kupić??

Auto wjechało na myjnię automatyczną i w skutek awarii zostało porysowane i na koszt stacji benzynowej naprawione, nie marnuję czyjegoś czasu i nie ciągnę nikogo przez pół Polski obiecując "watę cukrową" tylko dzielę się całą dostępną wiedzą na temat auta, auto zostało wystawione w ubiegłym tygodniu, a jedno z ogłoszeń ma dużo wyświetleń bo tydzień wcześniej siostra sprzedała E90 i żeby nie marnować 7dni które pozostały do końca aukcji wstawiłem w E90 swoją piątkę, a zaraz po tym wystawiłem ją również w E60, nie piszę tego absolutnie po to aby się usprawiedliwiać czy tłumaczyć tylko aby uspokoić przynajmniej część spekulantów, auto doinwestowane, można podjechać do dowolnego serwisu w celu sprawdzenia, a ilość wyświetleń jest spowodowana tym że auto ma mega atrakcyjny wygląd, moim zdaniem i że jest licytacja od 1zł i sporo naiwniaków myśli że są najcwańsi na świecie i że zrobią interes życia a człowiek jest głupi i odda auto za połowę ceny i jeszcze będzie się cieszył że w ogóle auto "poszło", kilka osób oglądało ale niestety nie dogadaliśmy się co do ceny, to tak na marginesie.

pozdrawiam wszystkich zainteresowanych i haterów

Opublikowano
Jeżeli już to hejterów. Poza tym twój samochód został wywołany do tablicy i każdy może o nim pisać swoje uwagi i spostrzeżenia. Do tego własnie służą takie fora.
Opublikowano
Dobre :lol:

co takiego dobrego?? szkoda że właśnie najwięcej telefonów jest właśnie od ludzi kompletnie nie zainteresowanych kupnem tylko wypytaniem o wszystko żeby później snuć na forum teorie spiskowe, po co komuś zawracać głowę zbędnymi pytaniami jeżeli i tak nie chcesz kupić??

Auto wjechało na myjnię automatyczną i w skutek awarii zostało porysowane i na koszt stacji benzynowej naprawione, nie marnuję czyjegoś czasu i nie ciągnę nikogo przez pół Polski obiecując "watę cukrową" tylko dzielę się całą dostępną wiedzą na temat auta, auto zostało wystawione w ubiegłym tygodniu, a jedno z ogłoszeń ma dużo wyświetleń bo tydzień wcześniej siostra sprzedała E90 i żeby nie marnować 7dni które pozostały do końca aukcji wstawiłem w E90 swoją piątkę, a zaraz po tym wystawiłem ją również w E60, nie piszę tego absolutnie po to aby się usprawiedliwiać czy tłumaczyć tylko aby uspokoić przynajmniej część spekulantów, auto doinwestowane, można podjechać do dowolnego serwisu w celu sprawdzenia, a ilość wyświetleń jest spowodowana tym że auto ma mega atrakcyjny wygląd, moim zdaniem i że jest licytacja od 1zł i sporo naiwniaków myśli że są najcwańsi na świecie i że zrobią interes życia a człowiek jest głupi i odda auto za połowę ceny i jeszcze będzie się cieszył że w ogóle auto "poszło", kilka osób oglądało ale niestety nie dogadaliśmy się co do ceny, to tak na marginesie.

pozdrawiam wszystkich zainteresowanych i haterów

To nie są zbędne pytania, tylko bardzo istotne, i nie jest to zawracanie głowy.

Jak sami wiecie duuuuużo jest przygłupów, właściwie 95% sprzedających.

Jedźie się po 400-500km po auto w orgyinale a na miejscu uklejona kolorowanka "oooo, ja kupiłem auto w całości, widocznie w Niemczech malowali" albo gdzie, gdzie co Pan pierd...sz.

Właśnie ja chcę kupić auto i dzięki Ci za to, że nie ukrywasz, że auto całe obmalowane.

Przyjedzie ktoś komu to nie przeszkadza i napali się na superatrakcyjny wygląd.

U mnie jest to dyskwalifikacja przy aucie za 50tyś. Wole bez kozackiego wyglądu a w oryginale.

Skąd wiesz kto jest zaintersowany, a kto nie jest. Który to hater, a który naiwniak???

Również pozdrawiam.