Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

na wstepie chcialem powiedziec ze wydaje mi sie iz przejrzalem wszystkie tematy apropo zalozenia zmieniarki do e60/61 na tym forum i niegdzie nie znalazlem problemu ktory napotkalem :)

Prosilbym szanownych kolegow o pomoc w miere mozliwosci i wiedzy.

Mianowicie tak, posiadam radio z cd z 3 guzikami, wpadlem na pomysl ze sobie wrzuce zmieniarke, zwlaszcza ze dziura gotowa na nia jest oraz jak myslalem kable tez bo widzialem 2 zawiniete w tasme, jednak ku mojemu zdziwieniu zastalem stan taki:

- we wtyczce do zmieniarki sa tylko 2 przewody brazowy i czerwony, latwo sie domyslec ze to zasilanie, ale nie ma zadnego "swiatlowodu"

Takze chcialem sie zapytac czy koledzy tez mieli taki przypadek, do tej pory spotkalem: albo nie bylo wcale kabli albo byl komplet.

Moze gdzies sie te 2 swiatlowody zapodzialy ?? chociaz macalem tam lapka wszedzie i poza ta wtyczka i jednym kablem zielonym na ktorym jest fuse, nic nie znalazlem.

Jakbyscie mieli jakies linki, pdf, lub cokolwiek co by mi rozwialo watpliwosci podpowiedzialo czy i gdzie szukac bym byl wdzieczny.

Wyczytalem ze trzeba w ncs odblokowac/dograc zmieniarke, ale to dopiero jak znajde wszystkie kable

Opublikowano (edytowane)
temat rozwiazany i wyjasniony, wielkie dzieki dla kolegi Capaz. Edytowane przez ciechann
  • 1 rok później...