Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, oto link do ogłoszenia: http://allegro.pl/show_item.php?item=2416921903

Widziałem auto z bliska i rzeczywiście wygląda ładnie, ma parę mankamentów lakierniczych, odprysków, ale lakier oprócz prawego tylnego błotnika do połowy wygląda na oryginalny. Brak rdzy, aż dziwne, że drzwi od spodu wyglądają dobrze. Tapicera super, nic nie cieknie z motoru i skrzynia płynnie zmienia biegi, nic nie puka, czuć sztywność pojazdu. Widać, że facet dbał o auto, to chyba właściciel warsztatu. Martwi mnie jedno, duży przebieg 345000 km. Czy auto rzeczywiście nie będzie brało oleju? Czego można się spodziewać przy takim przebiegu i czy to na taki samochód jest to duży przebieg? Na co zwrócić uwagę przed kupnem? Ile można zaproponować za to auto? Z góry dziękuję za pomoc.

Edytowane przez biemw
Opublikowano

Duży przebieg? :mrgreen:

Jak kupisz to skręć do 180k km. Na pewno poczujesz się lepiej :)

A tak na serio, jeśli to jest prawdziwy przebieg to luzik, auto będzie ok, jeśli ktoś dbał.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

myślę, że jak to auto sprzedawałby handlarz kosztowałoby minimum 15koła a licznik wyświetlałby 240tys km

mimo wszystko wolalbym opcję z ogłoszenia :)

jak przedmówca pisze, przebiegu się nie bój, ważne żeby nie kopcił na niebiesko przy butowaniu ...

życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam, oto link do ogłoszenia: http://allegro.pl/show_item.php?item=2382411172

Widziałem auto z bliska i rzeczywiście wygląda ładnie, ma parę mankamentów lakierniczych, odprysków, ale lakier oprócz prawego tylnego błotnika do połowy wygląda na oryginalny. Brak rdzy, aż dziwne, że drzwi od spodu wyglądają dobrze. Tapicera super, nic nie cieknie z motoru i skrzynia płynnie zmienia biegi, nic nie puka, czuć sztywność pojazdu. Widać, że facet dbał o auto, to chyba właściciel warsztatu. Martwi mnie jedno, duży przebieg 345000 km. Czy auto rzeczywiście nie będzie brało oleju? Czego można się spodziewać przy takim przebiegu i czy to na taki samochód jest to duży przebieg? Na co zwrócić uwagę przed kupnem? Ile można zaproponować za to auto? Z góry dziękuję za pomoc.

VIN VIN VIN :!:

viewtopic.php?f=44&t=72889

pozdrawiam

Paweł