Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przez tą małą przygodę brakuje połowy plastików z przodu. Widać, że naprawa była profesjonalna inaczej.
Opublikowano

Jak dla mnie dramat :| .

Rafał podesłałem Tobie dwie ciekawe sztuki na PW, a Ty wklejasz najtańsze z możliwych :nienie: .

Autko do roboty jest ciekawą opcją jak zna się Właściciela, który niestety miał pecha i swoje cztery kółka uszkodził i nie chce tracić czasu i zdrowia na naprawy, tutaj Bumka jest nie wiadomo po czym, na pewno mechaniką do wnikliwej analizy.

Opublikowano
szymon-o z pw ladne sa te autka ale ja nie preferuje kombi,automatów,jasnych lub jaskrawych odmian lakieru i beżowej tapicerki oraz silnikow mniejszych niz 3.0 tylko sedan w manualu i musi byc 3-litrowy najlepiej czarna i tapicerka w ciemnym kolorze także...wiem wiem za duże wymagania pewnie takiej nie znajde :(
Opublikowano

Za 25k? Masz rację, nie znajdziesz.

Chyba, że jak ta tutaj, nie ma kierownicy powietrza (zasysamy sobie gorące powietrze z komory silnika), osłony wentylatora, wlotów nerek, lewego nadkola (z prawej nie widać, nie znaczy, że jest)... Można zrobić jedno auto z dwóch, ino drugie dokupić i gra.

Jeśli ci takie lepiozo nie przeszkadza, to nie trać czasu na forum, tylko śmigaj na oględziny. Bo takie czarne cudo w klekocie powinno się szybko sprzedać, bez względu na zawartość pod maską.

Opublikowano
Panowie naprawde nie chodzi mi o to zeby tak tanio wyrwac auto np.za 25tys. ale nie znaczy tez ze ci co maja auta za 35 tys.sa pewne na 100% bo juz taki przyklad tez podawalem np. beemka z Prusic.Jesli sie juz kupuje za 35 tys.to naprawde trzeba przejrzec takie auto bo wtedy mozna wtopic sie i to niezle.Ja moge nawet dac te 35 tys.ale zeby nie bylo kombinowane i sprzedawca nie ukrywal niczego nawet jesli bylo w niewielkim stopniu powypadkowe.Nie mam az takich wymagan wielkich co do stanu bo wiadomo sa to auta srednio 10-letnie wiec nie beda idealne ale nie chcialbym auta raczej szpachlowanego i skladanego z 2 lub 3 tylko jezeli juz "cos" bylo to najlepiej jakby byly wymienione elementy karoseri ktore sa demontowalne oczywiscie bez naruszenia geometrii auta.Tylko nie kazdy chce sie do tego przyznac i dlatego tak ciezko jest kupic w miare dobre auto do jazdy jeszcze na wiele lat
Opublikowano
nikt ci prawdy nie powie. Sam musisz zrobić dochodzenie. Ja byłem taki uczciwy i wystarczyło na zapytanie o przednią szybę odpowiedzieć: "tak była wymieniana" żeby rozmówca się rozłączył. Dlatego wszystkie auta to igły i w ogóle samo ach i och.
PJ
Opublikowano

He he ładne to zdjęcie pod maska rdza goni rdze :cool2: nigdy takiego syfu nie widziałem pod maska. BMW chyba stało pól roku na placu bez maski :cool2:

Lepiej jak on by to zdjęcie usunol :D

Po drugie za dobre 330 d z przebiegiem200tkm + trzeba zapacic z transportem z DE i akcyza 5000 zł :cool2: plus stracone nerwy na A4 przed i za bramkami :mad2:

Wiec policz ile on za nie dał.

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Mało widziałeś. Śmigam codziennie ok 500m drogą nieasfaltową. Po tygodniu pod maską taki sam syf, jak tutaj.
Opublikowano

Aha, wszystko jasne. Zenon napisał:

BMW chyba stało pól roku na placu bez maski

Wnioskuję, że nie widział tego wstrząsającego zdarzenia? Nie obserwował, jak długo bez maski stoi? A gdzie ono właściwie bez tej maski tak długo stało?

W każdym razie uznaliśmy, że skoro tak napisał, to tak było?

Nie mam pytań. Bez odbioru.