Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Razem z żoną szukamy samochodu już od jakiegoś czasu i niestety mamy z tym małe problemy. Nie możemy zdecydować się na konkretną markę i model - generalnie szukamy auta kompaktowego. Wczoraj wpadło nam w oko coś takiego:

http://otomoto.pl/bmw-120-2-0d-163km-skora-sliczna-full-C22955212.html

co o tym myślicie? przebieg wydaje się w miarę ok, leczy czy cena nie za niska? Patrzyłem na inne auta tego jegomościa i generalnie to same padaki, więc się trochę boję o to auto - mimo, że ma je podobno dla siebie :). oczywiście jakby co, to sprawdzę w aso. Jak najszybciej postaram się o VIN.

Bardzo proszę Was o jakieś wskazówki i rady, razem z żoną bylibyśmy wdzięczni za pomoc :)

Edytowane przez artgros
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przejrzyj jeszcze raz regulamin: jeden wątek=jedno auto.

Wywal tą 116 i załóż dla niej nowy.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Jakieś niecałe pól roku temu interesowałem się e87 i dokładnie pamiętam, że to autko było już do sprzedaży. W kontekście dość przystępnej ceny jak za rocznik i model jest to dość zastanawiające. Zobaczymy co nam powie VIN.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Jakieś niecałe pól roku temu interesowałem się e87 i dokładnie pamiętam, że to autko było już do sprzedaży. W kontekście dość przystępnej ceny jak za rocznik i model jest to dość zastanawiające. Zobaczymy co nam powie VIN.

Pamiętasz może jaka była wtedy cena?

Opublikowano

Nie pamiętam niestety dokładnie ale raczej dość zbliżona do obecnej.

Zapamiętałem, ze użytkownikiem była żona właściciela komisu.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

odpalisz na rudy alkohol to skocze obejrzeć ;-*

mam miernik lakieru, miałem e87

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To kiedy ten VIN dorzucisz? :P

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
To kiedy ten VIN dorzucisz? :P

nie mam zielonego pojęcia :), póki co szukam auta gdzieś bliżej siebie - w warszawie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To jak zdobędziesz to ponownie otworzę, pisz na PW.

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.