Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Maska niespasowana jak na moje oko + lewy kierunek + zderzak przód, brak wycieraczki, uszkodzony zamek w drzwiach kierowcy, brak zaślepki haka w przednim oraz tylnym zderzaku, to tylko takie "niuanse" widoczne na pierwszy rzut oka. Wydaję mi się, że jest troszkę zmęczona...
Opublikowano
Na dobry początek w miarę możliwości po-uzupełniaj zaległe tematy o vin .......................
Opublikowano

Już nie uzupełnię, bo temat zablokowany, a ja za późno załapałem, że ktoś tam podał VIN do e46 o której była mowa w temacie :|

A co do tego egzemplarza to nie wiem czy tylko ja to widzę ale od strony kierowcy błotnik odstaje kolorem od drzwi, może to tylko kwestia padania światła, gałki w tylnych drzwiach czarne? Tak zawsze było w takim jasnym wnętrzu? Co do spasowania to ja nie mogę nic takiego wypatrzyć, normalnie nie wiem gdzie tam źle zderzak może być spasowany albo maska( od boku tylko widzę jakby przy szybkie za mocno odstawała do góry)

Opublikowano

Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAAP71040EM04670

Kod typu AP71

Typ 320D (EUR)

Typoszereg E E46 (3FL)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji TOUR

Układ kierowniczy LL

Drzwi 5

Silnik M47DO1

Pojemność skokowa 2.00

Moc 110

Napęd HECK

Skrzynia biegów AUT

Kolor SCHWARZ 2 (668)

Tapicerka STOFF JACQUARD/ANTHRAZIT (H9AT)

Data prod. 2002-06-17

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatyczna skrzynia biegów

S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S240A LEDERLENKRAD Kierownica skórzana z pod.pow.

S288A LEICHTMETALLRAEDER Obr. BMW, st. le. spr. krz. 29

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S386A DACHRELING Reling dachowy

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S493A ABLAGENPAKET Zespół schowków

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S650A CD-LAUFWERK Radio BMW Reverse

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43)

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy/Austria

Kod

Tutaj rozkodowany VIN do porównania wyposażenia:

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Bordliteratur deutsch

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH

1. Gril modzony,

2. Tapicerka STOFF JACQUARD/ANTHRAZIT (H9AT) - a co jest??

EDIT:

z dwóch robili jedno??

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Czyli już coś się nie zgadza? Nie wiem czy jest sens jechać i oglądać jak już po VIN-ie coś nie pasuje :wink:
Opublikowano
No nie pasuje jak widzisz. Widać, ze cały środek jest z innego auta.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Opublikowano
O ale można się łatwo władować;) znalazłem w googlach jak powinno wyglądać wnętrze o takim oznaczeniu i rzeczywiście co innego;) Dzięki Krzysztof_Toruń szukam dalej :)
Opublikowano
No felgi fajne. Ja mam od nowości styl. 136 i jeszcze mi się nie znudziły :)

Freude am fahren

Opublikowano
Także komuś na pewno wciśnie tego składaka;) Mnie również felgi urzekły i to samo auto bez felg w innej scenerii pewno by mojego oka tak nie przyciągnęło :8)
Opublikowano

Wiecie zmiana tapicerki/siedzeń to nie jest nic złego według mnie, ale takie operację obowiązkowo powinny być udokumentowane jakimiś fotkami czy przypadkiem nie było powodzi/pożaru ........

Swoją drogą trochę czaję się na SS do siebie, koloru zgodnego z vinem :roll: .

Opublikowano

Troche przebieg mu się zmniejszył i w drzwiach nie ma wkładki zamka z zaslepką.

VIN

WBAAP71040EM04670

Lead model

AP81

Model

AP81

Model designation

320D

Series

E46

Colour

668 - black 2

Upholstery

H9AT - Fabric Jacquard/anthracite

Engine type

M47DO1

Gearbox no.

0631256

Engine no.

86025088

Date of manufacture

2002-06-17

Last identified mileage

295,502 Kilometres

June 1, 2004

116,294 Kilometres

02808

D

6

July 29, 2003

66,210 Kilometres

00077

D

80

August 29, 2002

11,446 Kilometres

00077

D

15

July 17, 2002

3,401 Kilometres

00077

D

9

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czyli klasycznie przez pierwsze 2-3 lata po 50 tyś rocznie, później po 30 i po 10 latach wychodzi 180 000 :cool2:

fotele musiał dopasować do nowego przebiegu :lol:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Nie dzwoniłem, ale wydaje się sprzedane, a było całkiem blisko mnie :x Czy jest jakiś darmowy sposób na sprawdzenie tego przebiegu jak wyżej? Czy to nie wszyscy mają takową możliwość?;)

A taka ciekawostka dotyczący innego auta. Wczorajszy mój wypad z szymonem-o zakończył się powrotem bez auta 600km i cał dzień wyrwany z kalendarza;/ Niby człowiek z forum sprzedawał, a jednak wiele rzeczy ukrywał, ale Szymek wszystko zauważył:) Teraz muszę nareperować budżet i dołożyć do kupna auta aby nie szukać w 22 a chociaż w 27k.

Opublikowano
Nic nie ukrywał, kładłeś na stół 21800, a miało być 22.000zł więc proszę nie składać na forum fałszywych oskarżeń, bo to jest karalne.
Opublikowano (edytowane)
O co Ci chodzi Dan1elo przecież nikt tu nie mówi dosłownie o Tobie :duh: , owszem dawałem 21800 ale Ci nie pasowało, Szymon mnie jeszcze bardziej wychamował bo auto jednak miało być ok a takie nie było, nikt tu nie mówi że oszukałeś, ale sporo zataiłeś, auto mi się bardzo podobało ale posłuchałem Szymona że wart jest maks 21 bo jednak części mechaniczne wymagające już wymiany będą kosztować. Nie ma co roztrząsać, wiedziałeś że jadę z fachem nie byle jakim :wink: tylko teraz nikt mi nie zwróci za dojazd, a auto miało być pewne i niewymagające wkładu, pomimo wykrytych usterek trzymałeś cenę więc teraz sobie sprzedawaj autko za te 22 może się ktoś znajdzie, ja postanowiłem uciułać więcej i szukać w wyższej półce. Powodzenia w sprzedaży :roll: Edytowane przez migcool
Opublikowano

Znajdź mi ten rocznik, z tym przebiegiem, z takim wyposażeniem i w takim stanie za 21000 to biorę w ciemno :D

Pozdrawiam.

Opublikowano
Czyli w jakim? Dobra nie ma co się tutaj sprzeczać, gdybyś zszedł do 21 to ja bym zainwestował i to auto doprowadził do stanu jaki bym chciał, ale teraz już po ptakach. Gdyby silnik nie miał takich drgań to ja bym zaryzykował ale te po tym jak to zobaczyłem. Jak chcesz na spokojnie pogadać to napisz na PW, ja jestem spokojnym człowiekiem tylko mnie trochę wczoraj poniosło;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie dogadaliście się o 200zł??? :shock: nie ogarniam..jaka jest różnica w stanie auta za 21800 a 22000? Dywaniki zużyte może..

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano
Tak nie powinienem się targować, nawet o takie coś tylko odrazu odjeżdżać jak Szymon powiedział co jest nie tak w aucie. 200zł to śmieszna cena wiem;) No a sprzedawca Dan1eLo tak cenił ślepo swoje auto że nawet po usterkach wykrytych dawałem 21800 to się nie dogadaliśmy a naprawy wyniosły by mnie i tak lekko ok 2tys;) Nie mam więc auta i problemu;)
Opublikowano
Nie dogadaliście się o 200zł??? :shock: nie ogarniam..jaka jest różnica w stanie auta za 21800 a 22000? Dywaniki zużyte może..

:mrgreen: Ciężki klient.

Dobra Panowie, z mojej strony, to koniec OT.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Znowu jestem w szoku..sprawdzone auto przed kumatą osobę, 2003r, taki przebieg, wyposażenie, 22 000 i nawet dołożenie 3 000 to dużo? 25 000? Albo nie piszesz wszystkiego, ale może ja jestem jakiś dziwny :?

W innych tematach piszemy, że 320d 2002-3r w gorszym wypasie za 21-22000 to pewny szrot..

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL