Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę o niewyrzucanie mojego tematu, VINu nie znam, auto widziałem. Przypadkiem trafiłem na takowe auto do kupienia. Ale trochę się wacham. Nie mam zdjęć, nie ma go na aukcji. Jest to e30 320i 88 rok sedan. Auto stoi niedaleko mnie i prawie wcale nie jeździ, dziadek go nie używa (tak, facet na oko 50-60 lat). Twierdzi że sprowadził z niemiec z przebiegiem 70tys. Teraz ma 150tys. Traktuję to z przymrużeniem oka, bo trochę przetarty jest bok bok fotela kierowcy, kierownica też jakoś starawo wyglądała. Generalnie jakoś specjalnie mnie to nie zraziło. W środku stęchlizną nie śmierdzi więc szyber raczej nie cieknie.

Blacharsko można rzecz że całkiem dobrze jak na taki samochód, nadkola progi niby całe, jedynie purchelek przy tylnej szybie.

Auto miało niby nie odpalić bo dziadek twierdził że akumulator padł, okazało się że zapaliła od strzała, przejechaliśmy się trochę.

Najbardziej co mnie zastanawia to to że ma tylko jeden kluczyk do niej (drugi rzekomo ktoś zgubił gdy mu auto pożyczył) otwiera się ją i odpala tym jednym kluczem. Czy to nie problem przy ubezpieczeniu?

Opublikowano (edytowane)

Pytał Cię ktoś kiedyś podczas ubezpieczania samochodu o kluczyk ? Mnie nie.

Przy OC nie ma to znaczenia.

Przy AC ma znaczenie.

Edytowane przez Pyra20
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Możliwe, że słyszałeś przy AC, ale to nie Twój problem, bo autocasco nie dostaniesz na 24 letni wóz.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam proszę o niewyrzucanie mojego tematu, VINu nie znam, auto widziałem.....

Zadzwoń do właściciela i wydobądź VIN. :duh:

zapoznaj się też regulaminem działu i sposobem tytułowania :!:

I jak forumowicze mają ocenić auto nie mając żadnych zdjęć? :doh:

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.