Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 tys za ten rocznik, brak w opisie bezwypadkowości, + cena jeszcze podlega negocjacji = POKEMON!!!
PJ
Opublikowano
Widzę że jesteś z Sulechowa, nie masz namiarów na jakąś optymalną sztukę? Sam jestem z Zielonej i narazie poszukuję w okolicach ale chyba nic z tego. Jeszcze ważne pytanie co sądzisz o Sulechowskich komisach? ICARS?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witajcie, zastanawiam się nad tym autem tylko czy aby on jest wart swej ceny. Może coś zauważycie na tych zdjęciach, a jeszcze lepiej jakby ktoś znał to auto :D

http://otomoto.pl/bmw-320-C23967414.html

Poproszę o komentarze.

Ja tylko zauważyłem że podobno to cena netto...

Opublikowano

Bezwypadkowość weryfikują np.:

- przedni zderzaczek :mrgreen: ;

- lewy przedni kielich do dokładnych oględzin na miejscu .

Tak jak PJ raczej ciężki temat :wink: .

Opublikowano
22 tys za ten rocznik, brak w opisie bezwypadkowości, + cena jeszcze podlega negocjacji = POKEMON!!!

Przyjedź obejrzeć moją, też chce 22tysie za ten rok, będziesz w szoku...

Opublikowano
Sulechowskie komisy... generalnie z komisami bywa różnie. Podsyłaj w miarę możliwości wszystko w zakresie Zielona Góra, Krosno, Sulechów, Świebodzin, Rzepin, Słubice...
PJ
Opublikowano
ALE jedno autko = jeden temat i jak jest możliwość to z vin-em (aby było dla potomnych :mrgreen: ).
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witajcie, zastanawiam się nad tym autem tylko czy aby on jest wart swej ceny. Może coś zauważycie na tych zdjęciach, a jeszcze lepiej jakby ktoś znał to auto :D

http://otomoto.pl/bmw-320-C23967414.html

Poproszę o komentarze.

Czekamy na VIN. Zamknę za 48h jak nie będzie...

viewtopic.php?f=44&t=72889

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.