Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie.

Na allegro można znaleźć mnóstwo aikcji z amortyzatorami przednimi do BMW E39.

Tylko w niektórych aukcjach pisze nie pasują do zawieszenia M-Technic

I tu moje pytanie:

Czym się różni amortyzator przedni ze zwykłego zawieszenia do zawieszenia z wersji M-Technic w E39

Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
Opublikowano

Do tego dochodzi jeszcze takie małe coś do zamocowania sprężyn właśnie. Jak chcesz zmienić, to tylko komplet, chyba, że masz obniżone zawieszenie i tylko dokupujesz co padło. Generalnie na polskie realia polecam standardowe, ja z obniżonego przeszłedłem na standard i to była super decyzja.

PS. Przy touringu z nivo musisz programowo obniżyć tył (to jest możliwe przez INPA'e), przy zwyłym zawieszeniu od razu wymienić cały tył.

Tanie w utrzymaniu BMW, to BMW dobrze utrzymane!
Opublikowano
Nie , właśnie mam zawieszenie m-technic i musze wymienic amory z przodu dlatego pytam.
Opublikowano
Dla mnie jest twardo na standardzie, ale znośnie bo nie mam jakiegoś niskiego profilu. Ale nie wyobrażam sobie jakiś opon o niskim profilu i zawieszenie M :norty:
Opublikowano

A czy ktoś słyszał opinie jakieś na temat tych amorów:

http://allegro.pl/amortyzatory-sportowe-bmw-e39-przod-mts-technik-i2345146816.html

Wiem, wiem, że powinienem kupić Sachs lub Bilstein ale sami wiecie ile to kosztuje.

Jeżeli jest ktoś kto miał do czynienia z amorkami z linku bardzo proszę o opinie.

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sprawdź na real oem, wpisujesz dane swojego auta, szukasz częsci, zapisujesz jej numer, i potem szukasz czy część pasuje do innej wersji silnikowej. :cool2:
Opublikowano
Procz V8 i M5