Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam!Proszę kogoś o opinię na temat tego auta,być może ktoś z was mieszka blisko Gubina lub w samym Gubinie i chciałbym aby obejrzał to auto pod względem blacharskim bo tak na foto ładnie się świeci lakier i mam wątpliwości że to auto jest bezwypadkowe a podczas rozmowy z handlarzem oczywiście było zachwalane że bezwypadkowe oryginalny przebieg itd.(książki serwisowej nie ma).Z góry dziękuję za opinie i uwagi!Pozdrawiam!A oto link do strony http://moto.allegro.pl/bmw-330d-xenon-navi-skory-harman-kardon-i2358258464.html Edytowane przez fenriz666
Opublikowano (edytowane)
TELEPATYCZNIE ? WYLOSOWAC 330 Z zaglebia oszustow cofajacych liczniki ? linku brakuje , vinu brakuje ,zaraz admin wyglosi reprymende!!!!!!i mi tez ze sie w jego role wczuwam:> Edytowane przez 2zerozero7
Opublikowano

Fajne auto, widać, że zadbane. Plus za navi i jasne skóry.

Yyyy, a gdzie link?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kiera wyplakowana, żeby przypadkiem nie było widać większego przebiegu :duh: fotele skórzane też wyglądają lepiej po 180tkm, spasowanie maski i prawego błotnika raczej średnie..dobrze, że ma dywaniki :cool2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hehe słuszna uwaga :cool2: było to oczywiste, ale jest elegancki dowód :norty:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Koledzy tak dokładnie autko obadali, że trudno "coś" wcisnąć :mrgreen: :

- brakuje zaślepek kanalików powietrza na przednie "kolumny mc-persona";

- prawy kielich podejrzany i to bardzo :norty: ;

- wszystko wskazuje, że zderzak demontowany, nie ma co się dziwić skoro dalsze/głębsze elementy blacharskie wydają się "podejrzane".

Fenriz666 z chęcią na żywo uświadomił bym Ciebie, że w tych funduszach o sensowne autko to ciężko :| .

Opublikowano
To tylko Gubin. Nic nie jest w stanie zmienić mojego zdania o samochodach z tego miasta. Handlarze z tego miasta nie potrafią już żyć inaczej, jak w oparach kłamstwa i kombinacji. Gdyby któryś z nich przez przypadek powiedział prawdę o historii chociaż jednego sprowadzonego auta, to pewnie by umarł na nadciśnienie. Kolego trzymaj się z dala od tego miejsca chyba, że lubisz adrenalinę i sporty ekstremalne.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.