Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ciekawe auto, tylko namieszał trochę z kierunkowskazami :? pomarańczowe w tylnych lampach nie pasują do reszty i tym bardziej do koloru auta.

Pytanie tylko dlaczego sprzedaje po roku jak zainwestował w gaz :roll: raczej nie zwrócił mu się po 8 tyś km :duh: jeśli w ogóle założył od razu jak ją kupił..

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
z tego co napisał w aukcji to założył gaz 14 lutego , a zarejestrował w Pl 24 lutego . Od stycznia niby przejechał niecałe 10k km , a w opisie jest , że na gazie zrobił 25k km ... coś mu się zeznania mieszają .
Kamil
Opublikowano
Ten czerwony lakier na pewno dodaje mocy :mrgreen: , tak na poważnie to wydaje mi się, że pas przedni jest od modelu po-liftowego .......... ale brakuje 2/3 cm na fotce abym był pewien .......... :wink: .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hehe ale zakręcił się z tym przebiegiem :norty: szkoda, że tak miesza, bo może to być ciekawe e46.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano

Możliwe, że się pomylił i zamiast 25 tys. powinno być 2,5 tys.

Gdyby to auto było na miejscu to bym je z ciekawości obejrzał.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Gdyby przebieg był prawdziwy i historia jasna, to będąc na kupnie położyłbym na stół co najmniej 35 000 zł. Ale w tym wypadku moc nie będzie z nami.

35000zł za 12 letnie BMW 330 z przebiegiem 220tys?? Chyba żartujesz?

Podejrzewam, że ma to związek z tym, że sam masz podobny samochód i nie wiedzieć czemu chcesz stworzyć mu otoczkę "drogiego".

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF
Opublikowano
moje zdanie jest takie że przód był robiony bo kierunki wychodziły w tym samym kolorze a pas przedni jest już po lifcie więc coś jest nie tak i do tego 23000 tys coś za dużo
file:///C:/Users/admin/Desktop/BMW.jpg
Opublikowano (edytowane)

35000zł za 12 letnie BMW 330 z przebiegiem 220tys?? Chyba żartujesz?

Podejrzewam, że ma to związek z tym, że sam masz podobny samochód i nie wiedzieć czemu chcesz stworzyć mu otoczkę "drogiego".

Żadnej otoczki nie tworzę. :nienie: Swojego nie sprzedaję, ale miałem małe zaciemnienie umysłu i pomyliłem oferty, bo sądziłem że to czerwone kombi ma 60 000 km przebiegu :duh: I kwotę 35 000 zł odnosiłem do takiego przypadku - rodzynka. W tej sytuacji uważam że przeszacowałem powyższe ogłoszenie. :D

Edytowane przez zent
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli opis zgadzałby się ze stanem faktycznym to cena jak dla mnie ok, ale pewnie 3 tysie na stargowanie :8)

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano
Jeśli opis zgadzałby się ze stanem faktycznym to cena jak dla mnie ok, ale pewnie 3 tysie na stargowanie :8)

A w markecie też się targujesz?

Gdybyś przyjechal do mnie ...nic bym nie opuścił.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Trochę za bardzo na poważnie wszystko bierzecie..tekst był odnośnie za wysokiej ceny jak za takie auto. Jeśli jest takie jak w opisie to gdybym był zainteresowany brałbym po tej cenie. Jeśli na miejscu wyjdą buble sprzedawca na pewno sam zejdzie z ceny.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano

Jest tu na Forum taki, który nie widząc auta jak z rękawa sypie cenami. A to za drogie, a to powinno kosztować tyle a tyle procent nowego.

Nie idźcie tą drogą. Pies Saba tez nie pójdzie :mrgreen:

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano

Takich to na pęczki ale zobaczcie jakiego ostatnio maila otrzymałem:

"Witam jestem zainteresowany autem i proszę o podanie konkretnej ceny

Z góry powiem że chciał bym za auto zapłacić około 30tyś + opłaty

Rozumiem że jest zadbane ale kolor mi nie pasuje i musiał bym je przemalować.

Dla tego moja oferta to tylko 30tyś"

Spadłem z krzesła i nie wiedziałem co odpisać więc sobie darowałem i nic nie odpisałem.

PJ
Opublikowano
Jak zaczną pisać, że wezmą za 15, bo kombi brzydkie i trzeba wyklepać na coupe, to znaczy, że czas umierać :mrgreen:
Opublikowano
eee świat się kończy i tak. To co się dzieje to paranoja.
PJ
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.