Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zrobiony lift, to znaczy wymienione klosze na białe, co było jakoś w 2001 dla sedana, plus tego że wymienił wszystkie. Zderzak jest przed liftowy ponieważ ma podłużne halogeny a po lifcie były okrągłe. Dodaj do tytułu VIn bo zaraz moderator się będzie dopominał. Poza tym w śrdku dla mnie auto ładne, tyle że raczej automatem przy tym silniku nie poszalejesz jednak manual to manual, ale jeżeli ma jeździć normalnie to pewnie wystarczy i nie trzeba fachlować ręką. Nic poza wyposażeniem nie ma więc trzeba podzwonić lub jechać zobaczyć ,ale Vin się przyda może już na tym poziomie wyjdzie coś niezgodnego ze zdjęciami.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie wiem gdzie widzisz tu lift :? białe kierunki to opcja, będą w vin-ie jeśli to seria, przy tym kolorze pomarańczowe wyglądałyby co najmniej dziwnie :roll:

Lift w 2001 to nie tylko inne zderzaki, ale lampy, maska, błotniki, drzwi, klamki unoszone do góry..

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Zrobiony lift, to znaczy wymienione klosze na białe

Dużo się pisze w tym dziale, ale takiej głupoty w tym miesiącu (a może i nawet roku) jeszcze nie czytałem

Prospekty, broszury, cenniki BMW - KLIK
Opublikowano

Panowie każdemu może się zdarzyć :wink: .

Według mnie autko nie wygląda na sztukowane, przynajmniej na tych fotkach.

Opublikowano
Zrobiony lift, to znaczy wymienione klosze na białe, co było jakoś w 2001 dla sedana, plus tego że wymienił wszystkie. Zderzak jest przed liftowy ponieważ ma podłużne halogeny a po lifcie były okrągłe.tyle że raczej automatem przy tym silniku nie poszalejesz

Jaki lift? :duh: skoro tak na liftach się znasz to dlatego również twierdzisz, że automatem przy tym silniku nie poszalejesz :norty: Jeździłeś, że gadasz? Czy te twoje "raczej" to domysły? :mad2:I co oznacza u ciebie słowo SZALEĆ?

były e36 od 316 do 320,kilka e46 od 318 do 323,e39 525tds,z3 2.8,z4 3.0

z4 jest fajne ;) ale tylko e89

http://img442.imageshack.us/img442/4116/z4avatar.png

Opublikowano
Zrobiony lift, to znaczy wymienione klosze na białe, co było jakoś w 2001 dla sedana, plus tego że wymienił wszystkie. Zderzak jest przed liftowy ponieważ ma podłużne halogeny a po lifcie były okrągłe.tyle że raczej automatem przy tym silniku nie poszalejesz

Jaki lift? :duh: skoro tak na liftach się znasz to dlatego również twierdzisz, że automatem przy tym silniku nie poszalejesz :norty: Jeździłeś, że gadasz? Czy te twoje "raczej" to domysły? :mad2:I co oznacza u ciebie słowo SZALEĆ?

Pewnie miał na myśli....palenie gumy! :D :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.