Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak to co cena :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

na zewnątrz apokalipsa

w środku dramat

dowód zabrany

ogłoszenie redagował jakiś debil sądząc po tym jak to jest napisane

Trzeba być nienormalny żeby zapłacić za ten samochód 2 600 zł jak na złomie za wagę może zapłacą z 1 000 zl.

Opublikowano
Hahhahaha, popłakałem się ze śmiechu :D. Polecam rower dobry, ale musisz dołożyć jeszcze raz tyle :D

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
:? a ty czym jeździsz baranie komunikacją miejską ! zadałem pytanie do osób które sie znają i było to pytanie grzecznościowe bo dla mnie zapłacić 2,6 [cena wyjściowa] za egzemplarz który chodzi po średnio 8tyś. ! to dobra cena !
Opublikowano

Jeszcze raz się pośmieję :D i powiem Ci grzecznie tak: zejdź na ziemie chłopie. Moje przesłanie polegało na tym, że za tą cenę to nawet dobrego roweru nie kupisz, rozumiesz? :)

Nie trzeba się znać, aby stwierdzić, że auto nadaje się jedynie na złom. Nie potrzebne są nawet zdjęcia, wystarczy ta cena :)

P.S. Oczywiście, że czasami jeżdżę komunikacją miejską, w mieście najszybsza :cool2:

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

Ten samochód nadaje się tylko na części. Zrobienie go bedzie kosztowało sporo (części) i pochłonie sporo czasu (samemu) albo masaaaaakrycznie sporo kasy (warsztat).

Ze zdjęć wynika, że w tym samochodzie wszystko jest do naprawy. Nie wierze, że jak z zewnątrz tak wygląda, to mechanicznie jest ok. Jak ktoś go tak zapuścił, to olej nie był wymieniany od wieków, reszte sam sobie dopowiedź. Za taką kasę kup sobie Daewoo Lanosa z gazem i pomykaj.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
cześć zamierzam kupić sobie tds'a 318 po lekkim boom, co sądzicie w ogóle o tym silniku jakie ma wady

wlepiam link do ogłoszenia powiedzcie mi czy warto zainwestować

http://otomoto.pl/show?id=C24409966

Zdobadz VIN :!: choc widze ze chlopaki odradzaja Ci tego "cukiereczka" :|

pozdrawiam

Paweł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
:? a ty czym jeździsz baranie komunikacją miejską ! zadałem pytanie do osób które sie znają i było to pytanie grzecznościowe bo dla mnie zapłacić 2,6 [cena wyjściowa] za egzemplarz który chodzi po średnio 8tyś. ! to dobra cena !

chłopcze jesteś na forum to nie pyskuj do innych bo sam zapytałeś o opinie to odpowiadają.

sam jesteś baranem takiego trupa pokazywać.

i nie porównuj do e36 po 8 tysi bo i one często są do podłubania.

okazja to jest jakbyś taką co za 8 chodzi kupił za 2,5 , a nie padake taką.

może sam sprzedajesz to próchno które kiedyś było samochodem? :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
cześć zamierzam kupić sobie tds'a 318 po lekkim boom, co sądzicie w ogóle o tym silniku jakie ma wady

wlepiam link do ogłoszenia powiedzcie mi czy warto zainwestować

http://otomoto.pl/show?id=C24409966

Absolutnie nie warto.

Po pierwsze - blacha. Trudno będzie znaleźć Ci zdrowe miejsce. Lakierowanie całości to koszt ok. 3 tys zł.

Po drugie - mechanika. Dowód został zabrany, bo...? Idę o zakład, że zawieszenie właśnie dogorywa - koszt ok. 1300-1500 zł - hamulce, amortyzatory + elementy zawieszenia.

Po trzecie - silnik. Wiadome jest, że akurat 1.8 tds to średnio udana konstrukcja. Cieknące pompy, uszkodzone turbo, wtryskiwacze, świece żarowe, pompa wtryskowa, wtrysk sterujący... Koszt NIE DO OSZACOWANIA - od 1000 do 5 tys zł

Po czwarte - inne pierdoły. Skąd wiesz, że klima działa? Sam koszt zrobienia klimy to koszt nawet do 1000 zł! Nie mówie o emulatorach maty pasażera, uszkodzonych matach grzewczych, akumulatorze, rozruszniku, alternatorze, pompie wody i podobnych pierdołkach.

Podsumowując -

Koszty na pewno:

blacharka - zakładam min. 3 tys zł

silnik - zakładam min. 1 tys zł

zawieszenie - zakładam min. 1 tys zł

wyposazenie - zakładam min. 500 zł

Nie mówie już nawet o normalnych rzeczach typu zmiana oleju, filtrów, płynów hamulcowych, chłodzących itd - zakładam min. 500 zł

Więc doprowadzenie tego auta do stanu używalności to koszt MINIMALNIE 6 tys zł! Do tego dolicz koszt zakupu - 2,6 tys zł...

Jeszcze raz zaznaczam - minimalny koszt.

Maksymalnie przywrócenie tego cuda to koszt PRZEKRACZAJĄCY nawet 10 tys zł! Razem z kosztem zakupu daje to kwotę 12.500 zł...

Opublikowano
A w cenie sugerowanej przez Loona Thic można kupić e46 :norty: (raczej również do roboty .....), nie mogłem się powtrzymać z komentarzem :wink: .
Opublikowano
A w cenie sugerowanej przez Loona Thic można kupić e46 :norty: (raczej również do roboty .....), nie mogłem się powtrzymać z komentarzem :wink: .

do tego dorzucić jeszcze 10 tyś, poczekać rok, i może trafi się jakaś okazja na E90

Opublikowano
A nikt nie zauważył że rura od EGR do intercollera jest ucięta?? hehe ciekawe co tam jeszcze jest ucięte,bo po fotkach widać że naprawdę można się wkopać. Jeżeli by była wystawiona za 1500zł to może bym pojechał obejrzeć co to za kwiatek. Z tym autem można się pogrążyć albo wyjść na to samo co by kupić dobrą.
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina