Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem oddziałem Wrocławski firmy która podałeś z linka, mogę ci zagwarantować ze profesjonalnie podchodzimy do tematu, jesteśmy Ci w stanie DISem wykonać test przepływomierza.

Pytanie tylko po co chcesz robić taki test ? Przepływomierz można sprawdzić na kilka sposobów.

Opublikowano
Tak juz kontaktowałem sie jestem na jutro umówiony. Przerwa miedzy 2200 a 2700 obrotów w mocy. wymieniłem elektrozawór sterujący podciśnieniem i to jednak nie to wiec teraz chce sprawdzić przepływkę i z robić diagnostykę
Opublikowano
Opublikowano
Zrób pełna diagnostykę live data. Ciśnienie turbiny, CR i przepływomierz.

Ciśnienia cr raczej mu nie zmierzycie ale jak wam sie uda to dajcie znać ... :))

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
Zrób pełna diagnostykę live data. Ciśnienie turbiny, CR i przepływomierz.

Ciśnienia cr raczej mu nie zmierzycie ale jak wam sie uda to dajcie znać ... :))

Masz racje bo to przed lift, nie zwróciłem uwagi i zagalopowałem się :mrgreen:

Opublikowano
Braki mocy pomiędzy 2200 a 2600 może więcej najczęściej na 4. Zrobiliśmy test disem i wyszło ze powietrze zadane roni si od powietrza zapotrzebowanego a mianowicie jak samochód potrzebował 1000 to dostawał 400 i w tym był problem
  • 1 rok później...