Skocz do zawartości

bmw 320d 136km CHIP PYTANIE!

miglancq

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze

Tutaj powinieneś znaleźć odpowiedź:

viewtopic.php?f=69&t=179080

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Kolego nad tym samym sie zastanawiałem i stwierdziłem że lepiej nie robić.

Mimo ocen innych ludzi najgorsze jest sprzęgło i koło dwumasowe które mam stare i dobre ale jak przyrośnie sporo momentu to jak jest słabe to w wilgotne dni bedzie sie poślizgiwało prowadząc do kompletnego zużycia co jak sie juz stanie to po rozebraniu do wymiany bedzie tez koło zamachowe które za jednym zamachem musiałbym wymienić .

kolejna sprawa stara turbina ale to najmniejszy problem.

Następnie pompa wtryskowa która jest słaba na hamowni obciązeniowej da sie możliwie i bezpiecznie zrobić 150 km ( Osobiście nie wieże że da sie BEZPIECZNIE WIĘCEJ serie podobno mają 130)pompa jest dosyć awaryjna i bardzo droga w naprawie!!!

WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE

www.Car-los.pl

Wytnij sobie może najpierw katalizatory-troszkę mocy przybędzie wyczuwalnie....

Niczego raczej nie narazisz , podobno nawet przedłuża taki zabieg żywotność turbiny.

Silnik ma lżej...

Najlepiej pełny przelot.

Może tobie wystarczy.

Kolego nad tym samym sie zastanawiałem i stwierdziłem że lepiej nie robić.

Mimo ocen innych ludzi najgorsze jest sprzęgło i koło dwumasowe które mam stare i dobre ale jak przyrośnie sporo momentu to jak jest słabe to w wilgotne dni bedzie sie poślizgiwało prowadząc do kompletnego zużycia co jak sie juz stanie to po rozebraniu do wymiany bedzie tez koło zamachowe które za jednym zamachem musiałbym wymienić .

kolejna sprawa stara turbina ale to najmniejszy problem.

Następnie pompa wtryskowa która jest słaba na hamowni obciązeniowej da sie możliwie i bezpiecznie zrobić 150 km ( Osobiście nie wieże że da sie BEZPIECZNIE WIĘCEJ serie podobno mają 130)pompa jest dosyć awaryjna i bardzo droga w naprawie!!!

WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE

Dlaczego tyle osób twierdzi że podnosząc moc w m47 obciazamy pompę co prowadzi do jej szybszego zużycia ... Najpierw proponuje poczytać w jaki sposób vp44 uzyskuje większą dawkę paliwa . Tu moją podpowiedz że nie zwiększa ciśnienia ...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

padaj sterownik jak juz pompy vp44, a jezeli mechanicznie sie uszkadza to przewaznie przez to ze jezdzi sie na glebokiej rezerwie i wirnik sciera na sucho metal, i opiłki robią swoje :)

Nie zydzić na paliwie a bedzie słuzyć.

Zrobiona kopleksowaa diagnostyka - wszystkie parametry 100% ok. Zrobiona pompa, wymienione weze podcisnienia i elektrozawor od turbo, wywalone katy - zrobiony przelot. Auto technicznie 1000% sprawne....

seria 134KM 282 Nm

po modzie 158KM i 333NM

chiptuning, diagnostyka

506 072 789