Skocz do zawartości

autocheck.com - tylko samochody z USA !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuje bardzo za pomoc.. teraz wiem na czym stoję i nie muszę jechać 400km żeby ja obejrzeć. No szkoda mi samochodu ale cóż myślałem ze trochę mniej była uszkodzona.

Jeszcze raz dzięki chłopaki za pomoc i szukam dalej mojej dziewczyny betki :) Dzięki boss22 :)

Z forum się nie rozstanę ponieważ pewnie będę miał i tak pełno pytań po zakupie. :cool2:

Niema sprawy! Jak bedziesz cos mial z USA laduj na forum.

Ja bym tego auta nie odrzucał. Jeżeli zostało dobrze naprawione to nie było to groźne uszkodzenie. Cała siła poszła na zawieszenie. Nie wygląda żeby słupek przedni dostał, fartuch od góry też wygląda w miarę ok. Zawiechę z wózkiem i tak na pewno musieli wymienić. Obejrzeć to od spodu porządnie w dobrym serwisie i tyle. Zwróć uwagę jak długo to auto jest już w Polsce. Jeżeli właściciel jeździ nim już parę ładnych lat to znaczy, że nie miał większych problemów po naprawie.

Dziwne ze prawa strona prawie nie ruszona a kurtyny wszystkie wywalilo z prawej. 400 km troche jest zeby jeachac to ogladac tylko bo watpie czy Corneja bedzie chcial ja kupic po fotkach. Niemniej tak jak pisze mmw jak jezdzi prosto i wszystko zostalo naprawione jak trzeba pokazac fotki wlascicielowi i zbic jeszcze cene - gra moze warta swieczki :think:

Edit: Co wiecej przebieg to raczej bedzie oryginal.

Edytowane przez boss22

• Zasłużeni forumowicze
W BMW tak jest, że wraz z wystrzeloną poduszką kierowcy wywalają kurtyny gdy żyroskop stwierdzi kierunek siły inny niż równoległy z osią wzdłużną samochodu. Krótko mówiąc jak uderzenie idzie lekko z ukosa na wszelki wypadek wywalają kurtyny chroniące boczny ruch głowy.

W BMW tak jest, że wraz z wystrzeloną poduszką kierowcy wywalają kurtyny gdy żyroskop stwierdzi kierunek siły inny niż równoległy z osią wzdłużną samochodu. Krótko mówiąc jak uderzenie idzie lekko z ukosa na wszelki wypadek wywalają kurtyny chroniące boczny ruch głowy.

Dziekuje, nie mam wiecej pytan :D :D

Strasznie mieszacie mi w głowie. Musze sie z tym przespać bo znalazłem jeszcze kilka innych opcji , musze pomyśleć.

Jesli moge zapytac to jaki jest Twoj budzet? Jesli E60 to najlepiej po lifcie z nowym Idrivem i masa ulepszonych rzeczy w tym nowe silniki bo ta srebrna z 2005 ma motor z E39 jeszcze

• Zasłużeni forumowicze
No myślę, że za 40 tys. złotych nie kupi E60 po lifcie z przebiegiem 50-60 tys km. To ja wolę przedliftową z takim przebiegiem niż poliftową, która ma nawalone prawie 200 tys km. albo lepiej i myślę, że założyciel tematu też.

No myślę, że za 40 tys. złotych nie kupi E60 po lifcie z przebiegiem 50-60 tys km. To ja wolę przedliftową z takim przebiegiem niż poliftową, która ma nawalone prawie 200 tys km. albo lepiej i myślę, że założyciel tematu też.

Hmm jasne ze nie kupi za 40 tys, ale jesli jego budzet moglby sie ciut powiekszyc mysle ze znajdzie cos sesnownego za np 60tys?

witam,

Mam tu rodzynka do sprawdzenia, może ktoś coś wie :D

WBAGL63462DP59283

Auto nabył znajomy, ogólnie jest tak wyku**ione, że nie da się tego opisać (wyeksploatowane), ale chciałem zobaczyć jeszcze co w carfaxie piszczy :mrgreen:

745 2005-2006r (jest niby 2006r, ale bude ma pre.. )

Vehicle: 2002 BMW 7-Series 745i (WBAGL63462DP59283)

Event Date Event Location Odometer Reading Data Source Event Detail

06/21/2002 FL 5 mil Motor Vehicle Dept. ODOMETER READING FROM DMV

07/10/2002 FL Motor Vehicle Dept. TITLE (Title #:0085948670) (Lien Reported)

07/10/2002 POMPANO BEACH, FL Motor Vehicle Dept. REGISTRATION EVENT/RENEWAL

06/12/2003 BOCA RATON, FL Motor Vehicle Dept. REGISTRATION EVENT/RENEWAL

08/12/2003 FL 13,625 mil Motor Vehicle Dept. ODOMETER READING FROM DMV

08/14/2003 ALTAMONTE SPRINGS, FL Motor Vehicle Dept. TITLE (Title #:0085948670) REBUILT/REBUILDABLE SALVAGE

POSSIBLE TOTAL LOSS - VEHICLE TITLED/REGISTERED TO AN INSURANCE COMPANY

10/03/2003 NEW YORK, NY Independent Source VEHICLE EXPORTED TO POLAND

Raport zdrowy, auto po strzale, raczej bez kombinacji sprowadzony do PL.

Data for vehicle identification number: WBAGL63462DP59283

Model description: 745I

Market: USA

Type: GL63

E-Code: E65

Chassis: Limousine

Steering: links

Doors: 4

Engine: N62 - 4,40l (245kW)

Drive: Heckantrieb

Transmission: automatisch

Body Color: Schwarz 2 (668)

Upholstery: Leder Nasca Schwarz (U6SW)

Production date: 17.05.2002

Assembled in: Dingolfing

Do sprzedania: - E60 535xi LCI USA 2008 MT

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=222639

Dla amatorów "rynkowych" cen E60 535i/xi taka mała przestroga:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=1983450#p1983450

witam,

Mam tu rodzynka do sprawdzenia, może ktoś coś wie :D

WBAGL63462DP59283

Auto nabył znajomy, ogólnie jest tak wyku**ione, że nie da się tego opisać (wyeksploatowane),

Pochdzenia auta czyli Floryda zapewne dala tej 7mce slono w kosc. Jedno auto z Florydy juz mialem (tzn nadal mam)

Uszczelki wokol przedniej szyby doslownie rozsypaly sie w palcach. Nigdy wiecej auta z FL!!

45-50 stopni w sloncu i 80-85% wilgotnosci powietrza potrafia zrobic swoje z samochodem oraz jego wnetrzem

Witam, proszę o sprawdzenie w jakim stanie została sprowadzona do PL moja e46, bo że był dzwon to jestem pewien na 100%, natomiast chciałbym, jeśli można, to zobaczyć bo być może o czymś nie wiem. VIN WBABN33442JW60347 . Pozdrawiam!! Edytowane przez theripper_0

Witam, proszę o sprawdzenie w jakim stanie została sprowadzona do PL moja e46, bo że był dzwon to jestem pewien na 100%, natomiast chciałbym, jeśli można, to zobaczyć bo być może o czymś nie wiem. VIN WBABN33442JW60336 . Pozdrawiam!!

Na prośbę :) ...

http://easycaptures.com/fs/uploaded/749/7977328485.png

Edytowane przez Loona Thic

Ma ktoś jakieś informacje na temat auta BMW e46 330 benzyna carbrio 2004r , kraj produkcji niemcy - na rynek amerykański

nr : wbabw53474pj94734

ogłoszenie

http://moto.gratka.pl/tresc/bmw-seria-3-iv-e46-330-tani-16191860.html#a617d4cd481c293a,1

widziałem że ktoś rok temu w sierpniu szukał informacji na temat tego auta, napisałem pw ale pewnie jego obecność na tym forum polegała tylko na tym żeby się czegoś dowiedzieć o aucie :D

Powiem Ci tak - lekko nie było :)

Copart Auto Auction BMW Lot Details

Lot # 6378016

Repair Est $0 USD

Ownership Doc State TEXAS

Ownership Doc Type SALVAGE VEHICLE TITLE

Odometer 0 NOT ACTUAL

Primary Damage All over

VIN WBABW53474PJ94734

Body Style CONVERTIBLE

Color BLACK

Engine 3.0 6

Drive Rear-wheel drive

Cylinders 6

Fuel GAS

Keys YES

• Zasłużeni forumowicze
Dzięki, teraz przynajmniej wiem co to za egzemplarz heh :lol:

Obejrzyj dobrze lewą podłużnicę na całej długości i czy wózek przedniego zawieszenia wymienili czy coś było rzeźbione, bo to ma wpływ na Twoje bezpieczeństwo.

Obejrzyj dobrze lewą podłużnicę na całej długości i czy wózek przedniego zawieszenia wymienili czy coś było rzeźbione, bo to ma wpływ na Twoje bezpieczeństwo.

Co najlepsze ani znajomy spec, ani diagnostyk przy kupnie nic nie zauważyli aby była ta podłużnica ruszona, puszczona kierownica nie skręca ale posprawdzam teraz dokładnie ten temat...

Co najlepsze ani znajomy spec, ani diagnostyk przy kupnie nic nie zauważyli aby była ta podłużnica ruszona, puszczona kierownica nie skręca ale posprawdzam teraz dokładnie ten temat...

Umow sie w jakims warsztacie w okolicy aby pomierzyli w niej punkty zawieszenia i bedziesz wszystko wiedzial na cacy i przy okazji ogladniesz podluznice w ktorym miejscu wspawali nowa :cool2: