Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Lubię czytać śmieszne oferty, gdzie wyszczególniono ile pieniędzy włożono w auto. W tym przypadku wychodzi coś ponad 8tyś. a za ile sprzedaje? Musi to byc czysta desperacja. Odłączona instalacja bo pewnie była zwykła, co przy tym silniku to śmierć dla jednego i drugiego. Najbardziej wartościowa rzecz, radio, nie jest na sprzedaż :mrgreen:
Opublikowano
Byłem oglądałem więc tak auto mechanicznie w dobrej kondycji zawieszenie w bardzo dobrym stanie w środku zadbane skóry nie wytarte silnik pracował dobrze. Bardzo przyjemnie się jechało. W sumie całkiem niezłe auto do momentu kiedy nie zajrzałem pod spód. Progi pognite z tyłu mocowanie wahacza całe zardzewiałe że można było rękę wsadzić ogólnie auto było z przodu robione.
Opublikowano
Szkoda bo jedna z lepiej wyglądających na allegro.
Opublikowano
autko z gazem a e36 już sprzedałem narazie jeżdże zafirką sport w dieslu muszę ją sprzedać jak ktoś jest chętny to na info na pw
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam jadę jutro obejrzeć to autko i na co zwrócić szczególną uwagę jeżeli chodzi o ten silnik. Jak auto będzie warte zainteresowania to wezmę vin od sprzedającego i wrzucę do rozkodowania

http://otomoto.pl/bmw-535-535i-C24294814.html

VIN wziales dla potomnych? Jak nie to zamkne watek....

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
chociaż wziąłes za nią tyle co chciales? czy jednak by móc sprzedac musiałes opuscic troche...?

sprzedałem e36 za 8 tys tyle chciałem dostać

temat można zamknąć vinu nie brałem bo nie było sensu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.