Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

///M zamiast kierunkowskazu - mistrz! :shock:

Zderzak chyba zaraz odpadnie. Przód jakby rzeźbiony z przystanku autobusowego...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam serdecznie, natrafiłem na ciekawe ogłoszenie odnośnie BMW E36 320i i chciałem zapytać czy ze zdjęć z aukcji ktoś mógłby mi powiedzieć na co powinienem zwrócić uwagę podczas oglądania tego samochodu

http://motoallegro.pl/bmw-e36-320i-ful-wersja-i2300484752.html

Zwracam Ci uwagę na zasady panujące w tym dziale :nienie:

viewtopic.php?f=44&t=72889

pozdrawiam

Paweł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Był taki rzezbiarz Fidjasz się nazywał, a własciciel tego auta to jego uczeń.

:lol:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
///M zamiast kierunkowskazu - mistrz! :shock:

spójrz na rocznik, kierunkowskazy na błotniku były montowane od 94'go roku

Opublikowano
mam tylko pytanie co takiego ciekawego jest w tym ogłoszeniu prócz ceny bo auto tragiczne i szkoda na nie czasu dawno takiej rzeźby nie widziałem. Chyba że jesteś koneserem sztuki rozumianej inaczej.
Opublikowano
Mnie ogólnie zastanawia ktoś kto prosi o ocenę takiego szrotu. Za 4k pln nie dostaniesz dobrego roweru, a Ty chcesz samochód BMW? :mad2:

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
no głównie zainteresowała mnie cena, mam do tej miejscowości 50km więc zawsze można podjechać i obejrzeć, a rocznik+przebieg+skromny budżet na pierwszy samochód = zaintersowanie tym egzempalarzem
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ciekawe czy również będziesz zainteresowany jak zacznie się wszystko sypać i będziesz musiał to naprawić.

silnik 6cylindrów a cena szrota nie wróży nic dobrego.

wiadomo można podrutować, parę blachowkrętów i też się pojedzie, byle się toczył do przodu :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
sam nie mówię że wróży to rewelacje na miarę "cudu nad wisłą", ale nie będę skreślał na starcie sprzedawcy ze względu na zbyt niską cenę, wiadomo zbyt niska cena niesie za sobą ryzyko wplątania się w dodatkowe koszta i naprawy, dlatego też jako że nie miałem do czynienia wcześniej z samochodami marki bmw (poza przejażdżkami czyimś autem) postanowiłem zapytać w dziale forum do tego stworzonym. a może się okazać że poza "felernym" przodem auta wszystko będzie ok, może po oględzinach doszukam się innych mankamentów, zobaczymy. z zakupem się nie śpiesze więc nie wezme go tylko ze względu na niską cene
Opublikowano

Jesteś dowodem na to, że człowiek nie uczy się na błędach innych doświadczonych ludzi. Jest takie powiedzenie: "Polak mądry po szkodzie" i z przykrością muszę stwierdzić, że wkrótce będzie to dotyczyło Ciebie.

A wracając do auta, to uważam, że chyba nawet nie wziąłbym go za darmo, no chyba, że wyrejestrowane, aby nie trzeba było płacić za niego OC. Wtedy takiego można sprzedać na części :)

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Jesteś dowodem na to, że człowiek nie uczy się na błędach innych doświadczonych ludzi. Jest takie powiedzenie: "Polak mądry po szkodzie" i z przykrością muszę stwierdzić, że wkrótce będzie to dotyczyło Ciebie.

Pokaż najpierw mi post, wskaż moment mojego życia w którym powiedziałem że kupię to auto, a wtedy poprę twą teorię ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.