Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

planuje zakup BMW e46 po lifcie. Mam dylemat jaki silnik wybrac. Nie wiem czemu ale jakoś mnie ciągnie do 2.0 150 KM. Kwota jaką dysponuje to max 25,5 tys zł. Interesują mnie roczniki po lifcie. Co powiecie na temat tego silnika? Na allegro znalazłem ogłoszenie w ktorym jest napisane prawie jak w każdym "bezwypadkowy i orginalny przebieg" :P

http://allegro.pl/show_item.php?item=2331102287

Jak myślicie cenowo? Przebieg 'wygląda' na autentyczny. Jak się sprawują automaty bo jeszcze nigdy nie jeździłem ;)

Pozdrawiam i czekam na wasze opinie.

P.S. Jeśli macie jakieś ciekawe propozycje to wrzucajcie na forum ;)

Opublikowano

Nie kojarzę aby było, chociaż coś z miejscowości Ostrów Mazowiecka nie dawno było omawiane.

Co do tego autka :

- teoretycznie :mrgreen: mógł być walnięty ryjek albo kuferek :norty: ;

- xenon to HID-y a z nimi więcej problemów niż korzyści, dodatkowo Szanownie Panie/Panowie Niebiescy :cool2: mogą cię czepiać;

- mogę się mylić (proszę o sprostowanie), co robi włącznik świateł od autka bez przednich przeciwmgielnych w Bumce, która ma zamontowany zderzak z takimi właśnie światełkami :| /

Cena jest mało zachęcająca jak na teoretycznie rok 04 :wink: .

P.S. Samb0 w miarę możliwości zatytułuj dobrze wątek.

Opublikowano
Co do włącznika halogenów, to ja na tak przejaskrawionych fotkach nie umiem stwierdzić, czy tam są halogeny, czy tylko zaślepki (jeśli zaślepki, to oczywiście włącznik ok).
Opublikowano
Auto pewnie jest jeszcze do opłat ;/ także będę szukał dalej. Jak macie coś na oku to możecie podrzucić na PRIV ;)
Opublikowano
W takiej cenie ideału nie kupisz, więc nawet się nie nastawiaj. Jedź i zobacz na żywo, najlepiej by było z kimś, kto się na tym modelu zna. Będziesz wiedział, czego się spodziewać za taką kwotę.
Opublikowano

:) co do reflektorów przedni to wiadomo na co zwrócić uwagę na żywo :mrgreen: .

Kolega Zielo, bardzo słusznie sugeruję, że w kwota troszkę mała ........ około 30 tyś i można wybierać, ba nawet trochę powybrzydzać :wink: .

Opublikowano
Zdaję sobie z tego sprawę i tym samym nie oczekuję całkowicie bezwypadkowego i PEREŁKI :). Chodzi mi tylko o coś w co warto włożyć te 25 tys ;)
Opublikowano
Dodatkowo - jeśli mnie wzrok nie myli - to w 2004 roku były już inne panele sterowania klimatyzacją.
http://i983.photobucket.com/albums/ae312/piskozub/DSC_0947c.jpg
Opublikowano

Nieciekawy ulep:

- xenon HID jak kolega zaznaczył wyżej

- żółte lampy tył

- coś kombinowane z przeciwmgielnymi

- panel od klimy z przed 03.2003

Sprawdz VIN, ale cudów nie ma, ja bym odpuścił.

Opublikowano
Mauro o lampach również mówiłem ale szyfrem :norty: "- teoretycznie :mrgreen: mógł być walnięty ryjek albo kuferek :norty: ;", aby Sprzedawcy się nie pokapowali po czym my tak te składaczki poznajemy :mrgreen: .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
co robi włącznik świateł od autka bez przednich przeciwmgielnych w Bumce, która ma zamontowany zderzak z takimi właśnie światełkami :| /

siedzi :mrgreen:

akurat na szrocie był z "halogienami" to się założyło bo lepiej wygląda, po co komu przepłacać za włącznik?

minimum kosztów się liczy.

obstawiam że to 2004 rok ale "modelowy" :D

książka jest ale do 2008 roku :wink:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Dzięki koledzy :) właśnie sobie odpuściłem ten egzemplarz :D Tak więc poszukiwań ciąg dalszy... Jeśli cos wam wpadnie w oko lub macie cos godnego polecenia to piszcie smiało na PRIV :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

to jakiś swieży typ.

nawet vinu nie podał.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jedno auto = jeden temat :!: :!:

I w ogóle zapoznaj się z regulaminem tego działu.

Zamykam.

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.