Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

przymierzam się do kupna e39 ( 525i ). Samochód jaki oglądałem jest z 99r, 240 tys km i cena 11 tys, dość zadbane.

Mogło by się wydawać ,że wszystko jest ok ale jak się głębiej przyjrzeć to jest "mokra" obok katalizatora i przy wlewie płynu do wspomagania.

Auto było nie palone 3-4 miesiące. Po zapaleniu dość nie równo pracowało. Zgaszenie i ponowne zapalenie powiedzmy wyrównało pracę silnika.

Przyśpieszenie na niskich biegach jest ok, tylko na takich miałem możliwość się przejechać - mały obszar.

Co sądzicie o tych "plamach" ?

Na co zwrócić uwagę by potem nie żałować ?

Opublikowano

Najlepiej by było jakbyś zamieścił na forum jakieś foto auta i tych plam.

Tak na początek

Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
Opublikowano

http://zapodaj.net/images/c941f9d93c3e3.jpg

Mam tylko zdjęcie samochodu.

Nie mam możliwości zrobić zdjęć tym plamom.

Czy ogólnie wycieki w tym aucie nie dysklasyfikują go ? Słyszałem ,że to auto ma być suche nawet jeżeli ma 400 tys...

Opublikowano

Musi, nie musi, zależy jak go ktoś eksploatował.

Ja mam 320tyś i mam sucho, ale to benzyna

Opublikowano
Daj link do ogłoszenia może
Opublikowano
To przy wlewie od plynu do wspomagania a to przy katalizatorze ( róże katalizatora, końcówce katalizatora czy jak to nazwać ) też norma ?
Opublikowano
To przy wlewie od plynu do wspomagania a to przy katalizatorze ( róże katalizatora, końcówce katalizatora czy jak to nazwać ) też norma ?

Skąd wzięło się 525i jak to jest 520i? Kolego mam na sprzedaż 520i 98/99 rok. Pierwsza rejestracja 2001 pełne wyposażenie oprócz skóry. Uszkodzony błotnik za 9300 plus opłaty

• Moderatorzy
Opublikowano
Na samej górze jest przyklejony temat gdzie zadajemy pytania o kupowanym E39
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.