Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieszkam 18 km od Lipna , ale nigdy auta nie widziałem.

Gdybym szukal takiego auta pokusił bym się o wycieczkę do Lipna. Zdjęcia budzą zaufanie.

Opublikowano
Zawsze można się pokusić o telefon do Belgii celem sprawdzenia opowieści sprzedającego.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Więcej luzu panowie...to 23 letnie auto i jeśli ma naprawdę oryginalny lakier to jest rodzynkiem nawet bez silnika...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zawsze można się pokusić o telefon do Belgii celem sprawdzenia opowieści sprzedającego.

tak ale jak się zgubiła książka to i adres z telefonem do serwisu :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Wystarczy przejrzeć daty produkcji niektórych elementów na silniku żeby dowiedzieć się czy to nowy silnik czy nie.
Opublikowano
Ja też mam drugi silnik. Niestety nie mogę tego udokumentować. Niedowiarków zapraszam z wilgotną szmatką, latareczką, i niech mi udowodnią, że nie mówię prawdy :mrgreen: