Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jest po lewej troche wytarte, to nie do unikniecia. Teraz kupilem od E39 kierownice ze skora, ktora miala kolo 230tys i zuzycie jest prawie takie same. Czyli po lewej troche wytarta.
Opublikowano
Moje wnętrze miało ponad 400 000, a bok fotela nawet nie bardzi zmienił kolor. Wróżenie przepiegu z wnętrza to często loteria.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9u4h0flHW1qarea0o1_500.gif

Posiadam sporo części z e34 na sprzedaż. Kompletny silnik M20B20.

GG: 12785321

Opublikowano
...jeżeli auto bezie używane w warunkach miejskich to kierownica będzie wytarta w miarę równomiernie na całym obwodzie,do tego fotel bedzie również w nie najlepszym stanie z racji dość częstego wsiadania i wysiadania,natomiast ile trzeba zrobić kilometrów na autostradach robiąc jedynie ruch lewą ręką używając do tego znikomej siły by wytrzeć kierownice ? fotel w tym przypadku będzie również w dużo lepszym stanie niż ten z miasta
iZzI
Opublikowano
...przed ,za i pod główna chłodnicą odpada zostaje miejsce na upartego w przednim zderzaku (ale to dość spora rzezba) z resztą pewnie i tak mi się nie będzie chciało..
iZzI
Opublikowano
...jeżeli auto bezie używane w warunkach miejskich to kierownica będzie wytarta w miarę równomiernie na całym obwodzie,do tego fotel bedzie również w nie najlepszym stanie z racji dość częstego wsiadania i wysiadania,natomiast ile trzeba zrobić kilometrów na autostradach robiąc jedynie ruch lewą ręką używając do tego znikomej siły by wytrzeć kierownice ? fotel w tym przypadku będzie również w dużo lepszym stanie niż ten z miasta

Kierownica czesto tez jest zniszczona w jednym miejscu po lewej stronie ze wzgledu ze wszyscy ja tam lapia podczs wysiadania z samochodu. M.in dlatego mam w tym miejscu zerwany scieg na kierownicy, ktora kupilem.

Opublikowano

Wyprostuj maskę, a najlepiej ją wymień i będzie IGŁA ;)

P.S. Przy lampach BH aż prosi się czarna nerka...

Pozdrawiam

Opublikowano
Zastanawiałem się nad przerbieniem moich lamp na BH, bo mam 2 komlety, myślałem, że będzie brzydko wyglądało z moim kolorem, ale te zdjęcia chyba mnie przekonały :D

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
...co myślicie nad zrobieniem matowego lakieru???
iZzI
Opublikowano
Matowy moim zdaniem jest dość nudny..ja bym zostawił to co masz bo jest naprawdę ok :cool2:

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano
ale matowy inny niż czarny
iZzI
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
odnośnie pielęgnacji lakieru mam lekko mówiąc zajoba,od maja do listopada zabieg powtarzałem 4 razy ,do tego zarobkowo kilka aut co by nie marnować zapału ...natomiast co do lakieru to przeszła mi ochota na ten mat ,na żywo nie robi takiego wrażenia i za dużo z nim zachodu ,po za tym nie wiem czy bym wytrzymał bez błysku po woskowaniu
iZzI
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Twoje zdjęcie było jednym z niewielu wartych uwagi z tych wyróżnionych. Większość to zwykłe zdjęcia, jak na allegro.

Opublikowano
Dzięki Boston, miło czytać że zdjęcie mogło się podobać, mimo tego że żadnego szału nie ma :mrgreen:
iZzI
Opublikowano
Wystarczy, ze zdjecie jest ciekawe, nie musi byc profesionalne :)