Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ogloszenie

generalnie prosze o rzetelne odpoweidzi...szczegolnie na temat czy automat jest dobrym rozwiazaniem dla takiego silnika, czy tapicerka(fotele) sa oryginalne i czy przebieg taki moze byc?,, oraz najwaznejsze cena czy nie wygorowana.... pozdrawiam i dzieki

Edytowane przez cooliozo
Opublikowano (edytowane)
mnie tylko zastanawiam czemu ktoś wystawia auto i robi zdjęcie przez szybę :mad2: jakiś nowy trend ? :duh: Edytowane przez wwo_j
wwo_j
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak taka nowa to może od nowości nie otwierana,a kluczyki jeszcze w fabryce bmw :wink:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
jak taka nowa to może od nowości nie otwierana,a kluczyki jeszcze w fabryce bmw :wink:

taki a la model "kolekcjonerski" nie używany żeby podwyższyć wartość rynkową :norty:

wwo_j
Opublikowano

uwaznei przeczytalem regulamin, wiec napisalem do faceta zeby mi wyslal mailem numer VIN, oraz zeby podeslal wiecej zdjec dotycz. wygladu silnika oraz wnętrza.. Czytajac powyzsze posty domniewam iz smiejecie sie z tego auta.. Co do przebiegu to fakt jest maly i malo realny... ale ja zastanawiam sie nad ta tapicerka siedzen czy taki model siedziska wychodzil seryjnie /?/ czy nie jest to jakis tani zamiennik?? Generalnie liczylem iz dostane wiecej odpoweidzi dot. manual vs. automat, itd..

pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
? Generalnie liczylem iz dostane wiecej odpoweidzi dot. manual vs. automat, itd..

to nie ten adres.

jest odpowiedni dział od tego.

poczytaj forum i się dowiesz.

nikt się z Ciebie nie śmiej ani z bryki tylko z żenady handlarza.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.