Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pewnie zauważyłaś auto nie jest bezwypadkowe. W tym kontekście cena może być ok. Może być dużo za wysoka.

Nie wiadomo co było robione. Może obcierka a może każda ćwiartka inna.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Nie widzę powodu żeby kwestionować przebieg. Natomiast zakres napraw blacharsko-lakierniczych stanowi zagadkę. Bez tego nie wiadomo jak się odnosić do ceny.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A te "piękne" dywaniki? :? po co wymieniać przy takim przebiegu..chyba, że ta pani jeździła w szpileczkach :norty:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

kiera trochę łyso wygląda.

znajoma ostatnio sprzedawała 60tkm lepiej wyglądała.

chociaż nie mam praktyki z tymi 1er

może żarówkę wymienił w aso i przebieg zalegalizował.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Kierownica jest plastikowa a nie skórzana. Samochód był na pewno lakierowany na dachu. Wersje podstawowe jedynek mają czarne listwy na dachu do wpięcia relingów, chyba od 120d i 120i w górę są w kolorze nadwozia. Ze zdjęć nic nie widać konkretnego. Przy tym przebiegu wewnątrz auta powinno pachnieć jeszcze nowością. Samochód, jeżeli był serwisowany w ASO i przebiego podany jest prawdziwy, powinien mieć dwie Inspekcje: pod koniec 2010 i następną w roku 2011. Cena odzwierciedla stan samochodu.
Opublikowano

Pozostaje szukać dalej, ewentualnie dla "świętego spokoju" podjechać obejrzeć.

Jeśli "coś" wyda się Pani podejrzane to można domniemać o jakoś wykonania napraw/-y blacharskiej .........

Opublikowano

to nie mój przedział cenowy ale zdziwiła mnie lekko taka cena

Znawca spojrzy i już wie skąd :wink:

VIN się nie doczekałam więc pewnie wszystko jasne, temat można zamknąć, dziękuję

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.