Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

a regulamin czytałeś?

dowiedz się jaki ma VIN rozkoduj i wpisz w tytule.

takie zdjęcia że nic nie widać, oprócz wiadra plaka na kierownicy i desce.

z bliska pewnie jeszcze gorzej wygląda.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

tds nie chcieli pisać bo opinie o tym silniku takie są że działa jak płachta na byka.

525d 163KM zaczęli robić zamiast 143 konnego tdsa od 2000 roku.

Opublikowano
Jedna wielka ściema. 200 tys przebiegu na taksówce. I taksówkarz ją oddaje za kilka tysięcy?? :mrgreen:

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano

cena mówi wszytko -super , pewnie jeszcze można potargować -radze poczekać za roczek w tej cenie to już dostaniesz 2003 bo to stare auta i wszędzie na świecie są drogie ale w polsce to mamy fuksa

,super cena i supe stan -kupuj bo ci przepadnie :duh: :duh: :duh: -w tej cenie trudno kupić zdrowego golfa a ty znalazłeś bmw -chłopie ty to masz fart .

Opublikowano
200tys to ja wiem ze napewno nie ma przejechane mi wyglada tak gdzieś na 350tyś nie jestem znawcą dla tego pytam po za tym chciałem zamienić swojego na nia bo mam możliwość i dla tego pytam czy ktoś moze widział te auto jak bym miał kase to odrazu coś po 2000r mi chodzi po głowie jakiś 2.0d M-pakiet albo coś w benzynie bo choruje na taka BMW
Opublikowano

A jakim budżetem dysponujesz. Wtedy łatwiej będzie doradzić czego szukać.

Bo to co pokazałeś to troszkę w stylu "pani potrzeba taksóweczka stoi" :)

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
200tys to ja wiem ze napewno nie ma przejechane mi wyglada tak gdzieś na 350tyś nie jestem znawcą

a jak ma trzy razy tyle?

jak nie jesteś znawcą zobacz TUTAJ taką co jeździła na taryfie i ma >600tkm

o niebo lepiej wygląda niż ta Twoja 200tkm.

Opublikowano
Dzieki za pomoc dla tego pytam co sadzicie o niej nie ejstem nastawiony na nia jesli sprzedam swojego złomka to bede chciał przeznaczyc 17-19tyś jesli coś znajdę z E39 w sedanie za ta kwote interesujacego jeśli nie to bede czekał,jeszcze zostaje E46 ale to drugi plan
Opublikowano
Powinni część swoich dochodów przeznaczać na kształcenie, w zakresie podstawowej wiedzy marketingowej. Czyli, nauczyć sie przekonywająco kłamać. Ale to co reprezentuje na tym nagraniu ten świniopas, to żenada :mad2:
Opublikowano

W naszym pięknym kraju powinny zmienić się przepisy:

- co do korekt licznika;

- obowiązku wpisywania przebiegu przy przeglądzie;

- sprecyzowanie znaczenia zwrotu bezwypadkowy.

Sprzedający był bardzo przekonujący, szczególnie po pytaniu "a do kogo :D".

Kolego Piotr18r, czego w ogóle spodziewasz się po Bumce za 11.9 tys, pewnie do konkretnej negocjacji zważywszy na faktyczny stan techniczny.

Opublikowano
no niestety tak jest w polsce nigdy do konca nie wiesz co kupisz ,od tej BMW nic nie oczekuję byłem dokładnie ogladnąć to znajomym odrazu pow mi jak jest z tym komisem tam nie ma zadnego samochodu nie bitego i nie kąbinowanego cheba ze prywatna osoba zostawiłą samochód tam na sprzedaz bądz na zamianę ale takie samochody widze ze długo nie stoja tam a co do tej BMW to długo juz nie moze sprzedac
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.