Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sprawa jest prosta, auto znajdzie kupca na 100% bo ludzie kupują oczami , przebieg a kogo z przewarzającej większości kupców interesuje prawda, wielu użytkowników pytało mnie na priv czy można jakoś sprawdzićw przebieg w niemieckiej bazie itp ,jak usłyszą że ta książka jest mocno nie hallo to wmawiają mi że to ja jestem walnięty i oczerniam cudze auta -zakochany w aucie i traci rozum- :duh:

niemcy też cofają liczniki ale w autach nur export -bo polak może sobie pomarudzić i tyle jego- bo gdy kupi niemiec to już mają obawy .

zawsze powtarzam aso książka musi być ale muszą też być wszystkie wyciągi z dekra,tuv a nie tylko stemple w dowodzie/ MÓWIE O AUCIE Z NIEMIEC/

Opublikowano
bierz vin i wrzuć na forum, takie cacko warto zabrać do aso za 500 zł powiedzą ci wszystko

7 stow teraz aso :>

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A Niemiec moze i nie kręci licznika ale turasy i cygany częściej niz rzadziej.A to głownie oni sprzedają auta w Niemczech.

i Polaczki na bezczela przed komisami bez krempacji żadnej :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały