Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, jestem laikiem jeżeli chodzi o BMW, zawsze jeździłem 'tańszymi' samochodami. Teraz trafiła mi się okazja aby kupić od mojego szefa, jest on maniakiem BMW, sprzedaję bo kupił sobie e60 i do tego jeszcze M3 z 2004 i stwierdził że bez sensu żeby stało. Auto ma na 100% pewny przebieg, kupił je w 2005 roku z przebiegiem 30tyś. Ogólnie jeździ bardzo mało, i do tego zawsze ma 2 samochody i jeździ nimi na zmianę. Zawsze tankuje Verve, wiem bo czasami z nim jeżdzę.

Mała historia Auta, było ukradzione we Francji, później stało na parkingu policyjnym we Francji i zostało kupione właśnie na licytacji od ubezpieczalni, przez mojego szefa.

W Skrócie:

rok prod. 2003r

BMW e39 3.0 D

Automat

pakiet M

full-opcja ma praktycznie wszystko co było możliwe.

auto ma 96tyś przebiegu

Skóry są praktycznie w stanie idealnym.

Nawi mk4, telefon itp.

xenony, angel eyes

czujnik parkowania, zmierzchu no ogólnie praktycznie wszystko co było oferowane w tym modelu.

Auto jest całkowicie sprawne, do wymiany sa amortyzatory z przodu (uroki Wrocławia).

Cena auta: 35tyś. Powiedział że za mniej nie sprzeda.

Pytania do was:

1. Co myślicie?

2. Czy się opłaca?

3. Słyszałem że jest to jeden z lepszych silników jakie są koszty ewentualnych napraw?

3. Czego się spodziewać?

4. Może kupić coś innego w tych pieniądzach?

Pozdrawiam,

Michał aka CaffeineAddict

Edytowane przez caffeineaddict
Opublikowano

bierz w ciemno :cool2:

A na poważnie to może chociaż jakies zdjęcia pokaż, rozkoduj VIN, zatutułuj wątek poprawnie...

nikt nie powie ci żadnych konkretów w ciemno bo nie wywróży z fusów

wwo_j
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam, jestem laikiem jeżeli chodzi o BMW, zawsze jeździłem 'tańszymi' samochodami.......

viewtopic.php?f=44&t=72889

Czekamy na VIN

pozdrawiam

Paweł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak na Twego szefa to drogo Ci wycenił :)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.