Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Yoshi, kolega chyba pyta o to, czy ten zderzak pasuje modelowo? Tylko deczko mu się nie napisało, czy auto jest przed-, czy poliftowe. Na razie wiemy, że auto 2001r. i ma poliftowy zderzak.
Opublikowano
Nie no ma walniety tył troszke i zderzak jest właśnie ten poliftowy w innym kolorze i dlatego pytam czy taki bedzie wystarczy pomalować czy kupić ten z kratka? bo ten z kratką jest cieżko znaleźć i w ogóle tego co mam nie moge sprzedac :/
Opublikowano
jak coś to mam zderzak poliftowy przedni w srebrnym kolorze, moge ci opchnąć za 50zł i będziesz miał komplet od polifta :mrgreen:
Opublikowano
cięzko ci znalezc zderzak? na allegro z 50 pewnie do samego przedlifta, jak dobrze poszukasz to założysz bez malowania :)
szukam
Opublikowano
A jeszcze mam takie pytanie bo nie chce zakładać nowego tematu. Chce wymienić olej, na naklejce jest 5w40 przy 119tyś, a teraz mam 152tyś ale nie mam pewności czy nie był cofnięty. Jaki byście polecali?
Opublikowano
A jeszcze mam takie pytanie bo nie chce zakładać nowego tematu. Chce wymienić olej, na naklejce jest 5w40 przy 119tyś, a teraz mam 152tyś ale nie mam pewności czy nie był cofnięty. Jaki byście polecali?

dowolny z tej listy: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=1&t=36237 ciebie interesuje norma "Longlife 01" oraz "Longlife 04"