Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam jeszcze do oceny autko jednego z forumowiczów a dokładnie ginspirations

http://moto.allegro.pl/bmw-e38-740-od-fana-lpg-super-wyposa-d-zdjec-navi-i2322213058.html

Dziś bądź jutro bądź jutro będę miał VIN.

Proszę o jak największą ilość opinie - jest sporo zdjęć więc jest co oceniać.

Na oglądanie wstępnie umówiłem się w następną sobotę.

Opublikowano

Najgorsze te ringi, poza tym ze zdjęć widać krzywo spasowaną maskę, opadającą z lewej klapę i wytartą kierownicę, no ale 17 lat jej stuka i cena chyba adekwatna do stanu.

Szkoda że nie ma zdjęć silnika.

Opublikowano
Najgorsze te ringi, poza tym ze zdjęć widać krzywo spasowaną maskę, opadającą z lewej klapę i wytartą kierownicę, no ale 17 lat jej stuka i cena chyba adekwatna do stanu.

Szkoda że nie ma zdjęć silnika.

Maske i kierownice widziałem, co do klapy to myśle że zawias już może nie trzymać. Ciekawi mnie czy byla po dzwonie czy ktoś może lubiał siadać na której połowie maski. Zdjęc silnika nie ma... W sumie poproszę o zdjęcia bo może nic złego się nie działo.

EDIT: Będą zdjęcia więc będzie wiadomo na czym się stoi.

Opublikowano
Poduszka kierowcy też wątpliwa. Masz fart Tajger, auto z Bemowa i ja też. Mogę obejrzeć w środę, niestety jeszcze mam dłuższy urlop. Przypomnij się na priv we wtorek wieczorem.
Opublikowano
Poduszka kierowcy też wątpliwa. Masz fart Tajger, auto z Bemowa i ja też. Mogę obejrzeć w środę, niestety jeszcze mam dłuższy urlop. Przypomnij się na priv we wtorek wieczorem.

No właśnie w tej sprawie na priv pisałem ! :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zamykam, jak będzie VIN to otworzę :evil:

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.