Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przeglądałem ogłoszenia e38 i trafiłem na tą sztuke http://otomoto.pl/bmw-740-manual-lpg-C24010718.html

Cieszy fakt, że z Polskiego salonu, manual - może uda się sprawdzić przebieg w ASO. Czy ktoś widział słyszał coś o tym aucie? Postaram się dorwać VIN (narazie właściciel nieodbiera) oraz więcej zdjęć to wrzuce.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Za to przebiegi robił mniejsze od Lanosa..widziałeś fotel kierowcy? Zdjęcia takie, żeby nie było widać a jednak :mad2: w Lanosie tak mógłby wyglądać po 255, a nie w e38 :duh:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Zapytaj czy jest KS, ale na pewno zaginęła, albo wpadła do akwarium i rybki zeżarły. Jaka instalacja i czy ma na nią kwity. Gdzie kupiona i serwisowana. Mnóstwo pytań i na pewno żadnych satysfakcjonujących odpowiedzi. Auto pali w mieście 15l :mad2: :mad2: :mad2: Własciciel ma nos jak Pinokio. :8)
Opublikowano
Za to przebiegi robił mniejsze od Lanosa..widziałeś fotel kierowcy? Zdjęcia takie, żeby nie było widać a jednak :mad2: w Lanosie tak mógłby wyglądać po 255, a nie w e38 :duh:

To że przebieg jest słaby to wiem... Sam pisałem kiedyś felieton o tym jak kupować auto więc nie wierze w przebiegi w autach 10 letnich :mad2: no chyba ze sa udokumentowane tylko jak :duh:

Zapytaj czy jest KS, ale na pewno zaginęła, albo wpadła do akwarium i rybki zeżarły. Jaka instalacja i czy ma na nią kwity. Gdzie kupiona i serwisowana. Mnóstwo pytań i na pewno żadnych satysfakcjonujących odpowiedzi. Auto pali w mieście 15l :mad2: :mad2: :mad2: Własciciel ma nos jak Pinokio. :8)

Kolego troche więcej optymistu :norty: Skoro auto kupione w kraju i tu serwisowane więc dla mnie książka to podstawa :) Jak jej nie ma to jakaś paranoja :duh: :duh: Auto krajowe winno mieć papiery bez dwóch zdań

EDIT: spalania nie skomentuje ! :D

Opublikowano
A ja się pytam, skąd na tą chwilę wiesz, że jest tak jak napisał własciciel. Ja wyciągam wnioski z tego co widzę i czytam i dopóki się tego nie zweryfikuje to na tą chwile jest jak jest. Daj jakieś namiary na ten twój felieton.
Opublikowano
A ja się pytam, skąd na tą chwilę wiesz, że jest tak jak napisał własciciel. Ja wyciągam wnioski z tego co widzę i czytam i dopóki się tego nie zweryfikuje to na tą chwile jest jak jest. Daj jakieś namiary na ten twój felieton.

Wyciągasz wnioski które mogą być błędne, może auto krajowe a może nie :) i ja i Ty możemy być w błędzie

Kolego słabo z pamięcią sam go komentowałeś :) viewtopic.php?f=44&t=171370

Opublikowano
Gdybyś przeczytał dokładnie , to byś się zorientował, że moim jedynym komentarzem był twój post. Ani jednym słowem nie wypowiedziałem się na temat tego auta.
Opublikowano

Przecież ja nie pisałem o rybce i o akwarium :)

Dobra nie ma co się kłócić co kto i jak pisał w tym dziale oceniamy auta :)

Zostawiłem Ci PW - odpisz jak będziesz mógł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam

Przeglądałem ogłoszenia e38 i trafiłem na tą sztuke http://otomoto.pl/bmw-740-manual-lpg-C24010718.html

Cieszy fakt, że z Polskiego salonu, manual - może uda się sprawdzić przebieg w ASO. Czy ktoś widział słyszał coś o tym aucie? Postaram się dorwać VIN (narazie właściciel nieodbiera) oraz więcej zdjęć to wrzuce.

Wciąż czekamy na VIN!

I popraw tytuł: viewtopic.php?f=44&t=72889

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.