Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może to nie za bardzo ma się do tematu posta, ale jak to możliwe że pierwsza rejestracja to 25.12? Przecież to dzień świąteczny gdzie żadne urzędy nie pracują.
Opublikowano
Licznik kręcony ale w sumie u nas to handlarska "normalność" bo w takich pieniądzach E90 163KM w DE to maja po 250tys przebiegu
Opublikowano

Mnie się udało znaleźć tylko takie informację:

Wyposażenie

Dane pojazdu

Art. Wartość

Numer podwozia WBAVC31090VA19968

Kod typu VC31

Typ 320D OL (EUR)

Typoszereg E E90 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M47/T2

Pojemność skokowa 2.00

Moc 120

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor SPARKLING GRAPHITE METALLIC (A22)

Tapicerka STOFF/LEDER CITRUS/ANTHRAZIT (FFAT)

Data prod. 2005-07-13

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Dummy-SALAPA

S200A DIESELPARTIKELFILTER Filtr cząstek stałych

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S2ABA LM RAEDER/ELLIPSOIDSP.162/MISCHB. Obr. BMW, st. le. Ellipsoidsp. 162

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S4AEA ARMAUFLAGE VORNE VERSCHIEBBAR Podłokietnik przedni, przesuwany

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S663A RADIO BMW PROFESSIONAL Radio BMW Professional

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Instrukcja obsługi, jęz. niemiecki

S8SBA LAENDERSPEZ. TELEMATIKFREISCH. Aktywacja syst. telem. char. dla kraju

S8SCA LAENDERSPEZ. TELESERVICEFREISCH. Aktywacja syst. telem. char. dla kraju

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

Wyposażenie seryjne

S4AGA INTERIEURLEISTEN TITAN MATT Listwy wewnętrzne tytanowe matowe

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może to nie za bardzo ma się do tematu posta, ale jak to możliwe że pierwsza rejestracja to 25.12? Przecież to dzień świąteczny gdzie żadne urzędy nie pracują.

tak samo do tematu jak w ogłoszeniu że rok produkcji 2006

handlarskie bla,bla.

z sufitu datę pewnie wziął.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Wydaje mi się, że spasowanie przedniego zderzaka wymagało by na miejscu wzmożonej uwagi.

Autko odmłodzone przynajmniej o pół roku :mrgreen: .

Opublikowano

ile handlarz sobie woła za to auto jego sprawa. Tylko patrząc na rynek używanych trójek jakoś zaskakująco nieadekwatnie trzymają cenę ( nie wartość). Swego czasu analogicznie poprzedni model e46 z początku produkcji można było kupić 8 letnie auto w dieslu za 26-27tyś. i było to auto w stanie dobrym tzn do jazdy( nie igła, nówka sztuka super power plus mega, tylko bez grubszych nakładów typu dwumas, sprzęgło, turbina, wtryski, pompa itp itd.) Obecne e90 z początku produkcji mają już po 7 lat i patrząc na aktualne ceny tych aut, to w przyszłym roku za taką kwotę da sie kupić co najwyżej e90 w stanie agonalnym bądz anglika. A jako nowe auto e46 w 98roku, czy e90 w 2005 kosztowało tyle samo. Tak samo już wyszedł kolejny nowszy model następca trójki. Dla mnie niezrozumiałe jest z jakiego powody tak te e90 trzymają cenę nieadekwatną do wartości. Auto z ogłoszenia ma 7 lat, mozliwe że z 300-400tys jak to diesel z niemiec, i po opłatach wyjdzie 45tyś. warto.... to już pytanie retoryczne.

i te teksty" unikniesz rozczarowania, że rocznik okaże się inny niż w ogłoszeniu" :) raz podaje 2006, potem 2005, potem z przełomu. No cóż rozczarowac się nie da rady. Skoro auto jest z 2005 roku, to starsze być nie może, bo go nie produkowali.

sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano

Witam.

Nie chcę już tutaj "dokładać koledze do pieca" :wink: , jednakże jako że na stałe mieszkam w Niemczech, to niejednokrotnie poruszałem ten temat z moimi kolegami-Niemcami i każdy z nich przyznawał, że niemożliwością jest, żeby DOBRE auta w dieslu po sprowadzeniu do Polski miały takie przebiegi w tej cenie. W Niemczech co roku płaci się bowiem tzw. podatek środowiskowy w zależności od silnika. Za wysokoprężny kwota podatku jest często PONAD 2x wyższa niż za takie same auto w benzynie :!: U nas podatek ten ujęty jest w cenach paliwa :cool2: Niemcy decydując się zatem na diesla są nastawieni na "robienie kilometrów"! Jeżeli chodzi o DOBRE auta z DE, to naprawdę trzeba raz na zawsze wbić sobie do głowy, że tu NIE MA OKAZJI! :mad2: Powtórzę setny raz po kolegach, że radzę wejść chociażby na "mobile.de" i porównać ceny czy to od pośredników, czy od osób prywatnych (poza ogłoszeniami komisów tureckich :lol: ). Pozdrawiam

Opublikowano

Niestety Pan z Wałbrzycha zamilkł, kilkakrotnie prosiłem telefonicznie o namiar na ASO zagranicą gdzie samochód był serwisowany,

bez rezultatu, samemu w Polskim ASO udało mi się dowiedzieć na temat przebiegu, ostatni odnotowany w ASO jest z połowy roku 2010 i wynosi 170tys.

Wygląda na to, że przebieg może być rzeczywisty, ale milczenie sprzedawcy może wskazywać na to iż coś jest do ukrycia, może jakaś wypadkowość.

Ja temat odpuszczam.