Skocz do zawartości

Co sądzicie

sokół520d

Rekomendowane odpowiedzi

Ten motor jest za mały chyba na tą budę. Na takie spalanie też bym nie liczył. Miałem ten motor w e46. A co do przebiegu chyba mało realne. Może się mylę. Jak diesel to lepiej 3.0 bo to już jeździ :D

• Zasłużeni forumowicze
Dla mnie za słaby motor do tej wersji,są też opinie o jego awaryjności.Mój komp pokaże 6,5l/100km gdy jadę spokojnie na tempomacie do 90km/h a realne spalanie to ok.9-10l/100km

Cena zdecydowanie za wysoka,e39 trzeba szukać nigdy się nie napalać - mi się udało kupić trafioną bo przez 2 lata prawie nic w nią nie wsadziłem ale jak czytam forum to jest loteria straszna . Za te pieniądze możesz zdecydowanie wiecej- nie podam ci linka do jakiejś konkretnej ale w trosce o twoje pieniądze ja bym jej nie kupił

Cena zdecydowanie za wysoka,e39 trzeba szukać nigdy się nie napalać - mi się udało kupić trafioną bo przez 2 lata prawie nic w nią nie wsadziłem ale jak czytam forum to jest loteria straszna . Za te pieniądze możesz zdecydowanie wiecej- nie podam ci linka do jakiejś konkretnej ale w trosce o twoje pieniądze ja bym jej nie kupił

co do ceny całkowicie się zgadzam - za 18 patoli kupisz już poliftową

co do spalania to kumpel mieł taką i paliła poniżej 7 litrów ale na co się to zdało jak musiał wymienić wał za 7 tyś zł

Ja sie z tym gościem chce zaminic za golfa 3 1.8 B+G 1996 r

I 13500 dopłaty

A ja większego silnika niż 2.2 nie kupuje i nie interesuje mnie rok poniżej 2000 r

Także jak był by ktoś tak miły i znalazł mi e39 w lubelskim to był bym BARDZO wdzięczny :)

Tu mam okazje jescze sie golfa pozbyć którego trudno sprzedać jak oglądałem inne cena wacha sie od 16-20 tyś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.