Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja ogladałem ten samochód osobiście, jednak zasatawiam się co było przed "tym obtarciem"

jestem kompletnie świeży jeśli chodzi o BMW, dlatego zapytam co sądzicie o cenie na przekroju ostatnich kilku miesiecy??

jakie są opinie użytkowników o tym napedzie? bo gazetowe testy przeglądałem...

Opublikowano

Znam ten komis oglądałem u nich chyba 5 BMW za kazdym razem kosmetycznie uszkodzonych (w ogłoszeniu) na miejscu okazywało się ze auta są juz doskonale przygotowane do sprzedaży i do zdjęc: podciągnięte podłużnice, wymienione błotniki ze zderzakami pod kolor, wymienione sanki, zawieszenia itp.

To ogłoszenie jest już od ponad miesiąca, sam bym pojechał oglądnąc bo mam blisko ale jak tylko zobaczyłem ze to ten komis od razu odpusciłem.

Powiem tylko tyle ich metoda sprzedazy uszkodzonych aut jest bardzo owocna bo za każdym razem gdy oglądałem tam auto nie stało dłużej niż 3dni. Po prostu kupują je ludzie w ogole sie nie znający, którzy myslą ze to lekkie uszkodzenia

Białe 116 z 2009 roku sprzedali na moich oczach gościowi w niedziele o 11 rano dodam że wystawili w sobote o 22, pojechałem zaraz rano ale i tak bym go nie kupił po tym co zobaczyłem a gośc zadowolony nawet 100zł nei uhandlował bo taka okazja i leciutko uszkodzone, za tydzien wystawił na allegro to samo BMW i sprzedawał prawie miesiąc. (bo pewnie wyszły kwiatki)

Co do samego auta to gdyby to nie była mina to posżłoby w 2dni 330d to bardzo chodliwy towar u handlarzy

Opublikowano

no właśnie takie też mam ogólne wrażenie jeśli chodzi o sam komis...

choć w aucie przód wg mnie wygląda na nieruszony, na pewno działo się cos z tyłem, tylko nie wiem jak mocno, bo cieżko to określić bez podnosnika itp

Opublikowano
no właśnie takie też mam ogólne wrażenie jeśli chodzi o sam komis...

choć w aucie przód wg mnie wygląda na nieruszony, na pewno działo się cos z tyłem, tylko nie wiem jak mocno, bo cieżko to określić bez podnosnika itp

...daj sobie spokój i z tym autem i z tym komisem ... chyba, że lubisz być "odkrywcą" tego co jeszcze "Polak potrafi" :wink: ...