Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, zakupiłem auto bmw e60 z 2004roku i ma już wstawione światła przód po lifcie. Są to biksenon lamy z 2007roku. Nie działają światła postojowe i pojawiają sie komunikaty o spalonych żarówkach. Z tego co czytałem to muszę wymienić moduł świateł, jaki mam szukać numer tego modułu bo na allegro jest tego dużo?
Opublikowano
a jakieś numery są potrzebne czy tylko ma być lm2 i będzie git?
Opublikowano
modul swiatel do e60 do lamp poliftingowych. 61 35 9 203 082- koszt modlu-1583zl. mam podobny problem plus kodowanie 350zl. a tu nastempne numery-61 359192642 - 61 35 9 179 186 - 61 35 9 154 944 - 61 35 9 153 273. :D
Opublikowano
witam panowie. mam problem z światłami skrętnymi, od dłuższego czasu nie działa mi lewa lampa, tzn się dokładnie podczas odpalania auta kiedy światła robią test góra dół lewa lampa w ogóle nie działa, na samym początku skręciła na maksa w lewo i tak została pojechałem do znajomego na komputer zresetował lampę i wróciła na środek ale nic więcej nie szlo zrobić na kompie, nie było żadnego błędu, tylko mi mika cały czas dioda kolo włącznika świateł. Dzisiaj miałem chwile czasu, pojechałem do znajomego co ma trochę części do e60 i zdemontowałem lampę, założyłem nowy silniczek od regulacji i nic potem założyłem nowy moduł też nie było efektu na końcu stwierdziłem za założymy inna lampę i też nic. Zmieniałem też włącznik od świateł i odłączyłem akumulator. czy ktoś z was miał może taki przypadek albo by mi poradził co zrobić?
Opublikowano
Wszystko zależy jaki rok masz auta, wcześniej moduły skrętu były osobno montowane, dopiero coś koło 2005 roku zostały zintegrowane z modelem świateł. Poza tym, to nie polonez. Wymieniając moduł trzeba zmienić mu vin i zakodowac pod auto. Nic dziwnego ze nie poszło.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hey!

Mam problem po zamontowaniu lamp poliftowych w samochodzie przedlift, a mianowicie w pozycji zero oraz auto ringi swieca kilka sekung, w pozycji postojowych nie swieci nic,gdy włacze sw drogowe -swieca ksenony a nie świecą ringi, moze ktoś ten temat przerabiał i zna odp na zagadkę...

pozdrawiam