Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brat zalozyl te zarowki do swojej e39, jak sie sciemni to widac ze sa biale, w dzien nie widac nic...

Ja w swojej e46 zalozylem ringi wykonane z ledow (jest ich tam w ringu jakies 70 bodajze), ale mam reflektory bez soczewek. Powiem szczerze ze z daleka w dzien swieca tak jak nowe ringi do jazdy dziennej (prawie) tyle ze sa troche wezsze. Do tego wymienilem zarowki w przeciwmgielnych na ksenony 6000k (wiem ze ksenony do luster to nieladnie - przeciwmgielne sa nisko i uzywam ich tylko w dzien) i powiem ze autko wyglada calkiem spoko. Dla tych co sie nie znaja na modelach to chyba jak nowe ha,ha...

Pozdo

Opublikowano
Do jazdy dziennej powinieneś używać świateł homologowanych do takiej jazdy jeżeli samochód ich nie posiada masz jeżdzić na światłach mijania,natomiast przeciwmgielne przy zmniejszonej przejrzystości powietrza. Ja też jeżdzę po mieście na halogenach bo mi szkoda ksenonów ale tylko dlatego że wiem gdzie są kontrole policji. Tak mandacik pewny.
  • Moderatorzy
Opublikowano
Było już.Szukanie nie boli.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.