Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pamiętam, że coś z Gostynina z takimi skórzanymi krzesłami już było. Poszukaj w archiwum. Z drugiej strony, może dodać do regulaminu obowiązek sprawdzania, przed wrzuceniem na forum, czy już nie było wątku o danym aucie. Co chwila lądują już wcześniej omawiane.
Opublikowano

Ja tez coś kojarzę, będzie VIN będziemy wiedzieć.

A swoją droga to zazdroszczę tym handlarzom. Oni to mają wejścia w DE. patrząc na wyposażenie, rocznik, bezwypadkowość, przebieg, pewnie pierwszy właściciel, i serwisowane w ASO - kupują samochody za pół ceny :mad2:

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano

Tego autka nie było, te wnętrze bym zapamiętał :cool2: .

Fotki super do oceny :norty: :

- samochód odpicowany i fotki "przy-kolorowane" ;

- podejrzane spasowanie maski z lewym błotnikiem;

- kierownica obszyta ponownie, pewnie lekko wytarta była :wink: ;

- wydaje mi się, że będzie tylko jeden "wypaśny" kluczyk;

- przednie błotniki wydają się malowane;

- brakuje spinki osłony przy lewym przednim kielichu;

- szkła reflektorów wydają się zmatowiałe;

- tył nie wróży dobrze bo brakuje osłonki listwy bagażnika, ułamana rączka od "demontowane" podłogi oraz śrubka w lewym tylnym słupku nie oryginalna ( ogólnie drobiazgi, ale czujność wzmożona);

- uszczelka drzwi kierowcy nie wygląda na 184 tyś :D;

- środkowy słupek z lewej strony na dole "chyba" obłazi rudą ..................;

- końcówki rury wydechowej już bardziej nie można było wypolerować (ciekawe czy samochód nie kopci na czarno ............ :roll: ).

Samochód podejrzany szczególnie przez konkretne wyposażenie, rok i cenę :norty: .

Z wielką chęcią samochód bym na żywo obejrzał :mrgreen: .

Opublikowano

Dzięki za pomoc, Vinu sprzedający nie zechciał mi podać więc myślę, że wasze spostrzeżenia były trafne.

Pozostaje tylko szukać dalej :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.